skip to Main Content

Design verlichting van Pholc.

Expressief, geraffineerd, relevant, geïnformeerd.

De Pholc-visie is het creëren van verlichting waarbij het uitgangspunt de klassieke Scandinavische designgevoeligheden zijn, vermengd met eigentijdse raakpunten. Een samensmelting van het unieke en het normale, van materialen en afwerkingen, waarbij design betekent dat kwaliteit en esthetiek een lange levensduur en relevantie hebben.

Pholc werkt samen met getalenteerde ontwerpers wiens werk een duidelijke beleving inhoudt. Individuen die de moed en de vaardigheid hebben om unieke ontwerpen te maken, en die waarde hechten aan de details. Zij ontwerpen met het oog op de toekomst.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Pholc wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Pholc

Lightboxx is officieel dealer van Pholc. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Pholc. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Foscarini Verlichting Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Foscarini
Marset Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
Marset
Flos Noctambule Floor
Flos
×Close search
Zoeken