skip to Main Content

Design verlichting van Puik

Kunst, design en Nederlands vakmanschap

De oprichters van puik, Freek Claessen en Daan Gescher, hebben altijd een passie gehad voor kunst en design. In 2012 hebben zij zich laten inspireren door de kwaliteit en het enthousiasme van de Nederlandse ontwerpers. Dit voedde de vonk, die hen deed besluiten hun dromen na te jagen en puik te beginnen. Puik heeft de ambitie om in de toekomst grotere en betere dingen te blijven doen.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Puik wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Puik

Lightboxx is officieel dealer van Puik. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Puik. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Flos Noctambule Floor
Flos
Brick in the Wall verlichting koop je bij Lightboxx
Brick in the wall
Moooi verlichting koop je bij Lightboxx
Moooi
×Close search
Zoeken