skip to Main Content

Design verlichting van Quasar

Tijdloze Italiaanse designverlichting

In 1992 presenteerde Quasar zich voor het eerst op een internationale beurs: Euroluce in Milaan. De uitstraling van die tijd is nog steeds zichtbaar in Quasar hun collectie. Belangrijk om te weten is dat in de basiscollectie Quasar de meeste modellen verkrijgbaar zijn in verschillende afwerkingen van materialen. (aluminium, roestvrij staal, messing, brons etc.) Dit maakt de ontwerpen tijdloos en de keuze van de materialen bepaalt het gebruik van het item, zowel in een klassieke als moderne ambiance.

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Quasar wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen en Kroonluchters . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Quasar

Lightboxx is officieel dealer van Quasar. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Quasar. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Bomma Lens
Bomma
Bolia verlichting koop je bij Lightboxx
Bolia
×Close search
Zoeken