skip to Main Content

Design verlichting van Sattler

Duitse kwaliteit, eenvoud en design

Sinds Sattler in de jaren 40 door Hans Sattler werd opgericht is de Duitse onderneming uitgegroeid van een installatie bedrijf tot een groot productie merk. Gekenmerkt door eenvoud en design is Sattler de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze speler in de verlichtingswereld. Het merk weet altijd met eenvoud fraaie designarmaturen te ontwikkelen. Zeer herkenbaar zijn de cirkels en chroom afgewerkt pendelarmaturen.

Ben je op zoek naar een Minimalistisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Sattler wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Minimalistisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Sattler

Lightboxx is officieel dealer van Sattler. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Sattler. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Vibia verlichting koop je bij Lightboxx
Vibia
Flos Noctambule Floor
Flos
Ideal Lux is een Italiaans familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar prachtige en exclusieve lampen verkoopt. Van klassiek vormgegeven glazen armaturen tot strakke en stijlvolle designlampen. Het merk onderscheid zich door een uitermate gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Lightboxx is als een van de weinige in Nederland exclusief dealer van Ideal Lux.
Ideal Lux
×Close search
Zoeken