skip to Main Content

Sattler is een van oorsprong Duitse onderneming dat in de jaren 50 van de vorige eeuw aanvankelijk begon als een installatiebedrijf. Ruim 30 jaar later begon het bedrijf zich te specialiseren in verlichting en begonnen ze met de productie van design verlichting. Vandaag de dag is Sattler een serieuze speler op het gebied van functionele design verlichting. Ze staan voornamelijk bekend om hun uitgebreide serie van hoogwaardige gependelde armaturen. De verlichting wordt gekenmerkt door eenvoud, elegantie en grootte. Want de armaturen zijn niet alleen groots in design, maar ook in formaat. Een aantal bekende series zijn onder andere de Paladio, Evolution, Slim en de Circolo serie.

Ben je op zoek naar een Minimalistisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Sattler wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen . De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Minimalistisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Sattler. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Officieel dealer van Sattler

Lightboxx is officieel dealer van Sattler. Wij bestellen de verlichting van dit merk rechtstreeks bij de producent. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Sattler en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting

Royal Botania Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Royal Botania

Minimalistisch, Modern
Kreon Verlichting Kopen? Bekijk Ons Assortiment

Kreon

Minimalistisch, Modern
Ferm Lighting Head

Ferm Living

Scandinavisch
×Close search
Zoeken