skip to Main Content

Design verlichting van Secto Design

Fins vakmanschap met natuurlijke materialen

Secto Design is opgericht in 1995. Dit Finse designlabel begon ooit met de productie en verkoop van meubelen. Rond het jaar 2000 besloot Secto Design om zich volledig te richten op de productie van de design lampen. Secto Design wordt gekenmerkt door de heldere lijnen en architectonische vormen. De meest populaire series van Secto Design zijn de Octo en de Secto serie.

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Secto Design wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Secto Design

Lightboxx is officieel dealer van Secto Design. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Secto Design. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

×Close search
Zoeken