skip to Main Content

Het luxueuze merk Serip is opgericht in 1961 in Portugal en creëert ambachtelijke sculpturen die geïnspireerd zijn op de natuur door hun organische vormen. Dit leidt tot kunstige verlichting die opvallen door de minutieuze aandacht voor detail. Het ontwerp, in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit, zijn de belangrijkste factoren voor het succes van het merk in de internationale markt. Dit vertaald zich in onderscheidende verlichting met een geheel eigen karakter.

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Serip wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Plafonnières en Wandlampen . De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Serip. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Officieel dealer van Serip

Lightboxx is officieel dealer van Serip. Wij bestellen de verlichting van dit merk rechtstreeks bij de producent. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Serip en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting

Occhio Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Occhio

Modern
Oty Light Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Oty Light

Minimalistisch, Modern
Exenia Verlichting Kopen? Bekijk Ons Assortiment

Exenia

Minimalistisch, Modern
×Close search
Zoeken