skip to Main Content

Design verlichting van Stout

Exclusieve verlichting van Nederlandse bodem

Als exclusief lampenarchitect blijft Stout Verlichting zoeken naar de nieuwe mogelijkheden van verlichting. Naar andere vormen. Naar andere armaturen, andere kappen, ander materiaal. Naar andere manieren om het donker in te wisselen voor licht. En zo ontwerpt Stout Verlichting het mooiste licht dat volkomen harmonieert – óf juist brutaal dissoneert – met z’n omgeving. Zo maken zij in eigen atelier, met eigen handen wat hun eigen brein bedacht heeft. Licht met iets eigens, dus. Enkele iconische lampen van Stout zijn de hanglamp Bijou, de tafellamp Luna en de hanglamp Candle Fusion.

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Stout wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Stout

Lightboxx is officieel dealer van Stout. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Stout. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Quasar verlichting koop je bij Lightboxx
Quasar
Stout Aqua
Stout
Trizo21 verlichting koop je bij Lightboxx
Trizo21
×Close search
Zoeken