skip to Main Content

Design verlichting van Suslight

Innovatieve buitenverlichting van Nederlandse bodem

Suslight staat voor sustainable lighting solutions, wat inhoudt dat duurzaamheid prioriteit nummer 1 is voor dit van oorsprong Nederlandse bedrijf. Suslight ontwikkeld duurzame 24 volt led buitenverlichting, zoals prikspots, grondspots, wandlampen, staande lampen en 24 volt toebehoren. Doordat de buitenverlichting op 24 volt werkt, ontstaat een grotere spanningsrange, lagere spanningsverliezen, kan er een grotere afstand tussen armaturen worden overbrugd en is het systeem stabieler en veiliger voor buitengebruik. Hierdoor is Suslight al enkele jaren onze voorkeurspartner voor buitenverlichting.

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Suslight

Lightboxx is officieel dealer van Suslight. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Suslight. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Bomma Lens
Bomma
Bolia verlichting koop je bij Lightboxx
Bolia
×Close search
Zoeken