skip to Main Content

Design verlichting van Terzani

Luxe en exclusieve Italiaanse sculpturen

Terzani gaat door met het herdefiniëren van de manier waarop luxe verlichting wordt ontworpen en geproduceerd. Door te experimenteren met nieuwe productiemethoden en vooruitstrevende ideeën is Terzani bekend geworden om ontwerpen die gebruik maken van sculptuur, licht, schaduw en beweging om ruimtes opnieuw vorm te geven.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Terzani wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen en Tafellampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Terzani

Lightboxx is officieel dealer van Terzani. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Terzani. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

×Close search
Zoeken