skip to Main Content

Design verlichting van TossB

Functionele en duurzame verlichting

Het Belgische label TossB ontwerpt verlichtingsarmaturen vanuit de overtuiging dat licht van groot belang is op ons gemoed en functioneren. Veel aspecten spelen een rol bij het ontwerp. Ze zijn niet allemaal meetbaar, maar wel voelbaar. TossB staat garant voor een tijdloos en duurzaam product. Bekende armaturen zij de Cone hanglamp en de 25° wandlamp.

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van TossB wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Opbouwspots en Plafonnières . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van TossB

Lightboxx is officieel dealer van TossB. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van TossB. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Foscarini verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Foscarini
Exenia verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Exenia
Flos Noctambule Floor
Flos
×Close search
Zoeken