skip to Main Content

Design verlichting van Trio Lighting

Unieke design verlichting voor ieder budget

TRIO werd opgericht in 1991 in Arnsberg, Sauerland. Vandaag, bijna 30 jaar later, behoort ons bedrijf tot de toonaangevende specialisten voor decoratieve woningverlichting. Innovatieve productideeën, een hoge mate van flexibiliteit en een consequent klantgerichte manier van denken en handelen zijn de hoekstenen van ons succes.

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Trio Lighting wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Trio Lighting

Lightboxx is officieel dealer van Trio Lighting. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Trio Lighting. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Stout Aqua
Stout
Largo hanglamp
Eichholtz
Serip verlichting koop je bij Lightboxx
Serip

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Trio Lighting wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Trio Lighting. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Officieel dealer van Trio Lighting

Lightboxx is officieel dealer van Trio Lighting. Wij bestellen de verlichting van dit merk rechtstreeks bij de producent. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Trio Lighting en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting

Occhio Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Occhio

Modern
Stout Aqua

Stout

Klassiek
Marset Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Marset

Modern
×Close search
Zoeken