skip to Main Content

Design verlichting van Trizo21

Bescheiden, perfectionistisch en hoge kwaliteit

In 2001, met 15 jaar zorgvuldig opgedane kennis en expertise, richtte Bruno Van Meenen Trizo21 op voor het ontwerpen en produceren van architecturale verlichting. Destijds stond de doelstelling voor persoonlijk ontworpen en ontwikkelde armaturen van hoge kwaliteit. Ze wilden armaturen maken die bescheiden en perfectionistisch waren met een optimistische draai. Trizo21 gelooft dat architecturale verlichting zuiver moet zijn en zonder onnodige toevoegingen.

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Trizo21 wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Opbouwspots, Plafonnières, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Trizo21

Lightboxx is officieel dealer van Trizo21. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Trizo21. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

×Close search
Zoeken