skip to Main Content

Design verlichting van Valerie Objects

Antwerps designduo slaan de handen ineen

In Antwerpen combineerde Axel van den Bossche en Veerle Wenes hun specialiteit en professionele smaak en begonnen met Valerie Objects. Muller van Severen was een van de eerste designers die de handen in een sloeg met Valerie Objects. Naast verlichting heeft Valerie Objects een van de moeilijkste dagelijkse voorwerpen een nieuw jasje gegeven, bestek.

Ben je op zoek naar een Minimalistisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Valerie Objects wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Plafonnières en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Minimalistisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Valerie Objects

Lightboxx is officieel dealer van Valerie Objects. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Valerie Objects. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Bomma Lens
Bomma
Bolia verlichting koop je bij Lightboxx
Bolia
×Close search
Zoeken