skip to Main Content

Design verlichting van WE-EF

Hoogwaardige buitenarmaturen

WE-EF is een wereldwijde fabrikant van hoogwaardige buitenarmaturen die bekend staan ​​om hun uitstekende technische ontwerp en innovatieve optische systemen. WE-EF, opgericht in 1950 in Duitsland, wordt wereldwijd erkend als een toonaangevende specialist voor buitenverlichting die professionele verlichtingsoplossingen biedt voor verschillende toepassingen, variërend van stedelijke ruimtes tot architecturale projecten. Als pionier en innovator van een breed scala aan applicatiespecifieke modulaire led-lenstechnologieën, ontwikkelt WE-EF optische systemen die fotometrische efficiëntie leveren samen met een hoog visueel comfort. WE-EF is toegewijd aan de filosofie van het combineren van vorm en functie, wat resulteert in opvallende en tijdloze productontwerpen.

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van WE-EF

Lightboxx is officieel dealer van WE-EF. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van WE-EF. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Heatsail verlichting koop je bij lightboxx
Heatsail
Astro verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Astro Lighting
TossB verlichting koop je bij Lightboxx
TossB
×Close search
Zoeken