skip to Main Content

Design verlichting van Zangra

Zangra is opgericht door architect Eve Van Dyck en designer Thierry Donnay. Voor de oprichting renoveerden zij La Maison Blanche, een voormalig hotel-restaurant in de Belgische Ardennen van bouwjaar 1850. Terwijl ze bezig zijn, raken ze meer en meer gefascineerd door een specifiek armatuur wat hangt in het voormalig hotel-restaurant. Nadat een zoektocht naar een gelijkaardig model uiteindelijk geen resultaat oplevert, krijgen ze het idee om een eigen lamp te ontwerpen in dezelfde stijl als deze vintage porseleinen armatuur, maar die tegelijk aan de elektrische normen van vandaag zou voldoen. De toon wordt gezet: Eve en Thierry beginnen een resem nieuwe porseleinen modellen te ontwerpen, van rozetten tot armaturen, sockets en plafondkappen. Binnen de kortste keren is het merk Zangra gelanceerd. Sinds 2010 heeft Zangra zijn gamma uitgebreid naar accessoires voor de badkamer, porseleinwaren en huishoudelijke artikels.

Ben je op zoek naar een Retro armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Zangra wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Opbouwspots, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Retro interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Zangra

Lightboxx is officieel dealer van Zangra. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Zangra. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Segula verlichting koop je bij Lightboxx
Segula
Lampe Gras verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Lampe Gras
Zangra verlichting koop je bij Lightboxx
Zangra
×Close search
Zoeken