skip to Main Content

Design verlichting van Zero Lighting

Zero Lighting werd opgericht in 1978 met de visie om unieke verlichtingsarmaturen te maken voor een publiek dat geïnteresseerd is in design. Deze producten, in combinatie met een diep begrip van hoe we openbare binnen- en buitenomgevingen het best kunnen verlichten, vormen de kern van onze identiteit. Vanaf het begin is onze creatie van unieke omgevingen geprezen in zowel Zweden als het buitenland, dankzij onze leidende principes: kwaliteit, zorg voor het milieu en innovatie.

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Zero Lighting wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Zero Lighting

Lightboxx is officieel dealer van Zero Lighting. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Zero Lighting. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Royal Botania verlichting koop je bij Lightboxx
Royal Botania
Erco verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Erco
Oty Light verlichting koop je bij Lightboxx
Oty Light
×Close search
Zoeken