skip to Main Content

Verlichting voor de automotive en autoshowrooms

Ons licht schept aandacht in jouw showroom

Verlichting voor de automotive

Verlichting binnen de automotive branche speelt een belangrijke rol in de beleving en de uiteindelijke beslissing van een klant. Het is van belang om de klant een welkom gevoel te geven bij binnenkomst. Maar het aanbod auto’s moeten ook goed verlicht worden. Na de beslissing van de klant vindt de verkoop plaats in het kantoor. Hier wil je de klant ook een prettig en welkom gevoel geven.

Daarom behoeft iedere showroom een specifieke aanpak om de verschillende ruimtes op de juiste manier te verlichten. Een autoshowroom moet in de allereerste plaats in staat zijn een auto goed uit te lichten, maar moet daarbij ook een weerspiegeling zijn van het merk.

Verlichting Voor Autoshowrooms En De Automotive Sector

De zones in een autoshowroom

Een autoshowroom kan worden verdeeld in zones met verschillende doeleinden, afhankelijk van het merkaanbod. De entree moet aangenaam en gastvrij zijn. Van buitenaf moet de showroom er natuurlijk en spannend uitzien. Ook de primaire showroom, waar de nieuwste auto’s en campagnes worden getoond, en de secundaire showroom, waar meer auto’s te zien zijn zoals bijv. oudere auto’s of tweedehands auto’s, gebruik je de juiste verlichting een interessante en dynamische omgeving te creëren. Eveneens geldt dit voor de kantoorruimtes, waar uiteindelijk de koop van een mooie auto wordt gesloten.

Verlichting Voor Autoshowrooms En De Automotive Sector
Lichtadviseur Patrick Bij Lightboxx
Lichtadviseur Patrick

“Klanten identificeren zich met de auto waar ze in rijden, maar ook met de persoonlijkheid van het merk. Een autoshowroom moet in staat zijn een auto goed te verlichten, maar moet ook een weerspiegeling zijn van het merk”

Welke soorten verlichting zijn er voor showrooms?

Omdat niet iedere ruimte in een autoshowroom hetzelfde is heb je voor iedere ruimte een ander soort verlichting nodig. In onze lichtconcepten maken we gebruik van 3 soorten verlichting: basisverlichting, functionele verlichting en decoratieve verlichting. In elke zone of ruimte dien je een bepaalde hoeveelheid basisverlichting te hebben. De functionele verlichting, zoals rail verlichting en spots, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het accentueren of uitlichten van het aanbod auto’s of specifieke campagnes. Decoratieve verlichting wordt juist gebruikt voor het accentueren van de zones en ruimtes en om een prettige en warme sfeer te creëren.

Soorten Verlichting Autoshowroom En De Automotive Sector

Succesverhalen. Deze klanten gingen je voor.

Lightboxx levert showroom verlichting aan verschillende toonaangevende autobedrijven en automotive organisaties. Ook klant worden? Neem dan gerust eens contact op met een van onze lichtadviseurs. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste verlichting voor jouw autoshowroom.

Subsidie met de Energie investeringsaftrek (EIA).

Ben je een ondernemer en investeer je in energiebesparende technieken of duurzame energie? Dan kun je gebruikmaken van de Energie Investeringsaftrek (EIA) en maar liefst 55,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst van je onderneming als je led verlichting bij Powerlight aanschaft. Wij helpen je graag met deze subsidieaanvraag.

Lees meer
Energie Investeringsaftrek Voor Duurzame Retail Verlichting

Ook klant worden? Dit mag je van ons verwachten.

Lichtadvies op locatie. Wij komen naar jou!

Wij geven graag lichtadvies op locatie. Zo kunnen we direct de huidige situatie analyseren en een gedegen advies uitbrengen.

Turnkey

Van concept en planning tot realisatie: Lightboxx verzorgt het gehele verlichtingstraject van a-tot-z. Zo houd jij tijd over voor belangrijke zaken.

Maatwerk verlichting

In onze productieruimte ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige verlichting voor de automotive sector en showrooms. Ook maatwerk behoort bij ons tot de opties.

Flexibiliteit

Door onze eigen productie en flexibiliteit kunnen wij snel schakelen. Daardoor zijn lichtconcepten snel te realiseren.

Onderhoud

Ook verzorgen wij onderhoud aan bestaande (led) verlichting voor de automotive sector en autoshowrooms.

Duurzame en ecologische verlichting

Onze verlichting wordt duurzaam geproduceerd. Oude verlichting wordt na gebruik niet weggegooid, maar hergebruikt of optimaal gerecycled

Download onze vrijblijvend Retail Lighting brochure.

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor de verlichting van je autoshowroom? We hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste verlichting voor de automotive sector, inspirerende projecten en de beste merken van retail verlichting voor je samengesteld.

Vraag onze brochure aan
Retail Lighting Brochure - Verlichting Voor Winkels, Etalages En Paskamers

Sparren over verlichting voor showrooms? Maak een afspraak.

Wil je meer weten over onze krachtige oplossingen voor verlichting in de automotive sector? Vraag dan vrijblijvend lichtadvies aan voor jouw autoshowroom. Onze lichtadviseurs helpen je om het beste uit jouw showroom te halen met onze verlichting.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, vragen wij je een telefoonnummer in te vullen