skip to Main Content

Verlichting voor de horeca

Onze concepten creëren sfeer en beleving in jouw etablissement.

Vraag lichtadvies aan

Ben je op zoek naar een onderscheidend en sfeervol lichtplan voor jouw horecagelegenheid? Met onze verlichting en lichtplannen creëer je meer sfeer, laat je je gasten langer verblijven en verhoog je je omzet. Lightboxx is dé voorkeurspartner voor veel bedrijven in de horeca branche wanneer het aankomt op hoogwaardige verlichting.

Sfeer en beleving met onze verlichting voor de horeca

Sfeer en beleving zijn dé belangrijkste aspecten binnen de horeca. Het creëren van een unieke en gedenkwaardige ervaring voor elke gast is belangrijk om klantentrouw te verzekeren. Een restaurant, bar of hotel is een plek voor gezelligheid, een ruimte waar je je thuis moet voelen. Niet alleen het interieur, maar ook de verlichting moet de beleving van de klant versterken.

Sfeer En Beleving Met Onze Verlichting Voor De Horeca.

Verhoog de klantbeleving in de horeca

De horeca en “beleving” zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als ondernemer wil je je gasten prettig verwelkomen en laten verblijven in een omgeving die ze verwelkomt, prikkelt en vasthoudt. De juiste beleving van je onderneming is daarom belangrijk. Die beleving creëer je niet alleen met een prachtig interieur, maar ook met sfeervolle verlichting. Zonder de juiste verlichting komt het interieur vaak niet tot zijn recht. Goede verlichting kan een simpel restaurant omtoveren tot een ware blikvanger. Een goed lichtplan is daarom van belang. Wij helpen je graag om van jouw onderneming een memorabel verblijf te maken.

Verhoog De Klantbeleving In De Horeca.
Wij Verzorgen Het Hele Verlichtingstraject Van A Tot Z
Vakkundige Installatie
Wij verzorgen het hele verlichtingstraject

Wij verzorgen het hele verlichtingstraject voor je, van ontwerp tot realisatie. Door onze jarenlange expertise hebben we alles in huis om jouw project vakkundig op te leveren.

Voor Ieder Budget
Een lichtplan voor ieder budget

Of je nou een café, of een luxe restaurant met een Michelin ster hebt, bij ons bent je aan het juiste adres voor een kwalitatief en onderscheidend lichtplan.

Gedegen En Professioneel Advies
Gedegen en persoonlijk advies

Wij geven je gedegen, professioneel en persoonlijk advies voor jouw project. Wij helpen je het juiste systeem te kiezen dat past bij jouw situatie.

Klaar voor een maatwerk lichtplan?

Verlaag de energiekosten van je horecagelegenheid.

Het assortiment verlichting voor de horeca van Lightboxx bestaat uit krachtige en energiezuinige (led) verlichting. Denk hierbij aan inbouwspots, opbouwspots, wandlampen, hanglampen, maar ook rail verlichting behoort tot de mogelijkheden. Met onze energiezuinige verlichting bespaar je flink op de energiekosten van jouw horecagelegenheid. Die besparing kan al gauw oplopen tot maar liefst 80%, wat resulteert in lagere bedrijfskosten.

Verlaag Je Energiekosten Met Horecaverlichting - Verlichting Voor Restaurants, Hotels, Barren En Cafe's

De juiste verhouding van de verlichting in de horeca.

Veel horecazaken slaan de plank nog vaak mis doordat er onvoldoende basisverlichting aanwezig is. Er is teveel decoratieve verlichting waardoor het voor je gasten lastig is om de menukaart te lezen. Het is daarom van belang om een juiste balans tussen basis verlichting en decoratieve verlichting te creëren. Ook is het fijn als je zelf de controle hebt over de hoeveelheid licht. Kies daarom altijd voor dimbare verlichting. Zo kan je op elk gewenst moment de verlichting naar wens aanpassen.

Functionele Versus Decoratieve Verlichting Voor De Horeca - Verlichting Voor Restaurants, Barren, Hotels, Cafe's

Wij werken voor deze klanten

Wij leveren verlichting aan toonaangevende horecaondernemingen, zoals NH hotels in Amsterdam - Verlichting voor de horeca
Wij leveren verlichting aan toonaangevende horecaondernemingen, zoals van der Valk hotels - Verlichting voor de horeca
Wij leveren verlichting aan toonaangevende horecaondernemingen, zoals Knijn Bowling in Amsterdam - Verlichting voor de horeca
Wij leveren verlichting aan toonaangevende horecaondernemingen, zoals projecten van Vermaat Groep - Verlichting voor de horeca
Wij leveren verlichting aan toonaangevende horecaondernemingen, zoals The Cloud Club op Eindhoven Airport - Verlichting voor de horeca
Wij leveren verlichting aan toonaangevende horecaondernemingen, zoals Bar ALT in Amsterdam - Verlichting voor de horeca

Subsidie op verlichting voor de horeca.

Ben je een ondernemer in de horecabranche en investeer je in energiebesparende technieken of duurzame energie? Dan kun je gebruikmaken van de Energie Investeringsaftrek (EIA) en maar liefst 55,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst van je onderneming als je led verlichting bij Lightboxx aanschaft. Wij helpen je graag met deze subsidieaanvraag.

Lees meer
Energie Investeringsaftrek Voor Duurzame Retail Verlichting

Recente succesverhalen

The Links Valley - Verlichting Voor Op De Golfbaan

The Links Valley

Horeca, Sport & recreatie
Lichtplan Op Maat Hotel

The Student Hotel Dresden

Horeca
By Ami Rotterdam

By Ami Rotterdam

Horeca

Download onze Retail Lighting brochure.

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor de verlichting van je horecagelegenheid? We hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste verlichting voor de horeca, inspirerende projecten en de beste merken van retail verlichting voor je samengesteld.

Ja, ik wil inspiratie opdoen

Download Vrijblijvend Onze Retail Lighting Brochure En Doe De Mooiste Inspiratie Op Voor Verlichting In Jouw Autoshowroom
×Close search
Zoeken