skip to Main Content

Verlichting voor de horeca

Onze concepten creëren sfeer en beleving in jouw etablissement.

Sfeer en beleving met onze verlichting voor de horeca.

Sfeer en beleving zijn dé belangrijkste aspecten binnen de horeca. Het creëren van een unieke en gedenkwaardige ervaring voor elke gast is belangrijk om klantentrouw te verzekeren. Een restaurant, bar of hotel is een plek voor gezelligheid, een ruimte waar je je thuis moet voelen. Niet alleen het interieur, maar ook de verlichting moet de beleving van de klant versterken. Daarnaast wil je als ondernemer je energienota graag zo laag mogelijk houden. Ons assortiment verlichting voor de horeca kan daar bij helpen.

Horeca En Verlichting - Verlichting Voor Restaurants

Verhoog de klantbeleving in de horeca.

De horeca en “beleving” zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als ondernemer wil je je gasten prettig verwelkomen en laten verblijven in een omgeving die ze verwelkomt, prikkelt en vasthoudt. De juiste beleving van je onderneming is daarom belangrijk. Die beleving creëer je niet alleen met een prachtig interieur, maar ook met sfeervolle verlichting. Zonder de juiste verlichting komt het interieur vaak niet tot zijn recht. Goede verlichting kan een simpel restaurant omtoveren tot een ware blikvanger. Een goed lichtplan is daarom van belang. Wij helpen je graag om van jouw onderneming een memorabel verblijf te maken.

Verlichting Voor Hotels, Restaurants, Barren, Foodhallen, En Andere Horeca
Lichtadviseur Patrick Bij Lightboxx
Lichtadviseur Patrick

“De sfeer in een restaurant, bar of hotel wordt mede bepaald door de verlichting. Licht is immers emotie. Ook kleuren van het licht kan invloed hebben op het gedrag van je gasten. Zo werken de kleuren rood en geel juist eetlust-opwekkend. Onderzoek heeft aangetoond dat men in een restaurant waar deze kleuren aanwezig zijn, bereid is meer te betalen. Verlichting kan dus zeker ook omzetverhogend werken”

Verlaag de energiekosten van je horecagelegenheid.

Het assortiment verlichting voor de horeca van Lightboxx bestaat uit krachtige en energiezuinige (led) verlichting. Denk hierbij aan inbouwspots, opbouwspots, wandlampen, hanglampen, maar ook rail verlichting behoort tot de mogelijkheden. Met onze energiezuinige verlichting bespaar je flink op de energiekosten van jouw horecagelegenheid. Die besparing kan al gauw oplopen tot maar liefst 80%, wat resulteert in lagere bedrijfskosten.

Verlaag Je Energiekosten Met Horecaverlichting - Verlichting Voor Restaurants, Hotels, Barren En Cafe's

De juiste verhouding van de verlichting in de horeca.

Veel horecazaken slaan de plank nog vaak mis doordat er onvoldoende basisverlichting aanwezig is. Er is teveel decoratieve verlichting waardoor het voor je gasten lastig is om de menukaart te lezen. Het is daarom van belang om een juiste balans tussen basis verlichting en decoratieve verlichting te creëren. Ook is het fijn als je zelf de controle hebt over de hoeveelheid licht. Kies daarom altijd voor dimbare verlichting. Zo kan je op elk gewenst moment de verlichting naar wens aanpassen.

Functionele Versus Decoratieve Verlichting Voor De Horeca - Verlichting Voor Restaurants, Barren, Hotels, Cafe's

Succesverhalen. Deze klanten gingen je voor.

Lightboxx levert verlichting aan verschillende toonaangevende restaurants, bars, hotels en cafe’s. Ook klant worden? Neem dan gerust eens contact op met een van onze lichtadviseurs. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste verlichting voor jouw horecagelegenheid.

Wij leveren verlichting aan toonaangevende horecaondernemingen, zoals NH hotels in Amsterdam - Verlichting voor de horeca
Wij leveren verlichting aan toonaangevende horecaondernemingen, zoals van der Valk hotels - Verlichting voor de horeca
Wij leveren verlichting aan toonaangevende horecaondernemingen, zoals Knijn Bowling in Amsterdam - Verlichting voor de horeca
Wij leveren verlichting aan toonaangevende horecaondernemingen, zoals projecten van Vermaat Groep - Verlichting voor de horeca
Wij leveren verlichting aan toonaangevende horecaondernemingen, zoals The Cloud Club op Eindhoven Airport - Verlichting voor de horeca
Wij leveren verlichting aan toonaangevende horecaondernemingen, zoals Bar ALT in Amsterdam - Verlichting voor de horeca

Subsidie op verlichting voor de horeca.

Ben je een ondernemer in de horecabranche en investeer je in energiebesparende technieken of duurzame energie? Dan kun je gebruikmaken van de Energie Investeringsaftrek (EIA) en maar liefst 55,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst van je onderneming als je led verlichting bij Lightboxx aanschaft. Wij helpen je graag met deze subsidieaanvraag.

Lees meer
Energie Investeringsaftrek Voor Duurzame Retail Verlichting

Download vrijblijvend onze Retail Lighting brochure.

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor de verlichting van je restaurant, bar, hotel of café? We hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste verlichting voor de horecabranche, inspirerende projecten en de beste merken van horeca verlichting voor je samengesteld.

Vraag onze brochure aan
Retail Lighting Brochure - Verlichting Voor Winkels, Etalages En Paskamers

Sparren over verlichting voor de horeca?

Wil je meer weten over onze krachtige oplossingen voor verlichting in de horecabranche? Vraag dan vrijblijvend lichtadvies aan voor jouw horecagelegenheid. Onze lichtadviseurs helpen je om het beste uit jouw restaurant, hotel, bar of café te halen met onze verlichting.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, vragen wij je een telefoonnummer in te vullen