skip to Main Content

Verlichting voor op kantoor.

Duurzame en optimale verlichting voor op kantoor.

Vraag lichtadvies aan

Steeds meer kantoren kiezen voor duurzame led verlichting. Led verlichting biedt niet alleen meer comfort en productiviteit op kantoor, maar je bespaart ook al gauw tot 80% op de energiekosten van de verlichting. Lightboxx biedt klanten een totaalpakket van advies tot realisatie voor bedrijven en kantoren die willen besparen, maar ook een uniek en sfeervol lichtplan voor op kantoor willen.

Kantoorverlichting van Lightboxx

Unieke lichtplannen voor kantoren

Lightboxx ontwerpt en realiseert unieke lichtplannen voor kantoren die net even dat stapje verder willen dan simpelweg een paar sfeerloze led-panelen in een tegelplafond.

Persoonlijke aanpak voor jouw kantoor

In onze lichtplannen stellen we jouw wensen en behoefte centraal en denken we in oplossingen. Alleen samen komen we tot een succesvol en sfeervol lichtplan voor jouw kantoor.

Focus op duurzaamheid

Wij begrijpen goed dat ondernemers graag willen besparen. Daarom focussen we in onze lichtplannen op duurzaamheid om kosten te besparen en de CO-2 footprint te verlagen.

Kantoorverlichting Van Lightboxx

Verhoog de productiviteit met onze kantoorverlichting

Lightboxx is gespecialiseerd in kantoorverlichting waarbij de mens centraal staat, ook wel Human Centric Lighting genaamd. Steeds meer kantoren zien de positieve effecten van Human Centric Lighting. Niet zo gek ook, want dit type verlichting zorgt voor meer comfort en welzijn van de medewerkers, maar verhoogd ook de concentratie en productiviteit aanzienlijk.

Verhoog De Productiviteit Met Onze Kantoorverlichting
Lichtsturing, Domotica En Smart Home Automation Van Lightboxx
Lichtsturing Op Kantoor
Lichtsturing op kantoor

Als ondernemer ben je graag in controle over de verlichting. Lightboxx helpt ondernemers te besparen op hun energiekosten met slimme regeling van de verlichting.

Voor Ieder Budget
Lichtsturing voor ieder budget

Wij begrijpen dat ieder kantoor andere behoeftes heeft als het aankomt op de aansturing van de verlichting. Daarom ontwikkelen wij maatwerk lichtsturing waarbij we rekening houden met budget en effectiviteit.

Gedegen En Professioneel Advies
Gedegen en persoonlijk advies

Wij geven je eerlijk, professioneel en persoonlijk advies voor de slimme lichtsturing in jouw kantoor. Zo ben je altijd verzekerd van het juiste systeem voor jouw situatie.

Klaar voor een maatwerk lichtplan?

Wij produceren circulaire kantoorverlichting

Circulaire verlichting

In onze lichtplannen voor kantoren houden wij sterk rekening met circulariteit. Verlichting gaat tegenwoordig jaren mee, maar als een lichtbron aan vervanging toe is, is het armatuur vaak nog geschikt voor een tweede leven. Daarom produceren wij modulaire armaturen die geschikt zijn voor hergebruik.

Verlaag de CO-2 footprint van jouw kantoor

Door de inzet van onze circulaire verlichtingsproducten verlaag jij bovendien de CO-2 footprint van je kantoor en draag je automatisch bij aan een duurzame kringloopmaatschappij. Samen een stapje de goede richting op!

Reduce & Reuse. Lightboxx Hergebruikt Oude Verlichting

Deze klanten gingen je voor

Lightboxx levert kantoorverlichting aan verschillende toonaangevende bedrijven en kantoorprojecten. Ook klant worden? Neem dan gerust eens contact op met een van onze lichtadviseurs. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste kantoor verlichting.

Maatwerk verlichting voor kantoor

Unieke maatwerk verlichting

Soms voldoet standaard verlichting niet. Daarom biedt Lightboxx haar klanten de mogelijkheid om maatwerk verlichting te ontwerpen en produceren dat aansluit op het interieur van jouw kantoor, of bijvoorbeeld de huisstijl van jouw onderneming.

Eindeloze mogelijkheden

Wil jij het net even anders? Wil jij uniciteit in jouw project? Wat dacht je bijvoorbeeld van een andere vorm van het armatuur, of misschien wil je de armaturen in een heel andere kleur of een andere lichtkleur. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Onze vakkundige ontwerpers produceren de verlichting geheel naar jouw wens.

Kantoorverlichting Van Lightboxx

Download onze Office Lighting brochure.

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor de verlichting op kantoor? We hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste verlichting voor de horecabranche, inspirerende projecten en de beste merken van kantoor verlichting voor je samengesteld.

Ja, ik wil inspiratie opdoen

Download Vrijblijvend Onze Office Lighting Brochure En Doe De Mooiste Inspiratie Op Voor Verlichting In Jouw Kantoor
×Close search
Zoeken