skip to Main Content

Duurzame en optimale verlichting voor op kantoor.

Energiezuinige verlichting voor kantoor.

Tegenwoordig verkennen steeds meer bedrijven nieuwe manieren om de productiviteit en het welzijn van medewerkers op kantoor te verbeteren op een manier die energiebesparingen, betere operationele efficiency en optimaal gebruik van de ruimte centraal stelt.

Daarnaast worden steeds meer nieuwe en bestaande kantoorgebouwen omgevormd tot “Second home” om de medewerkers een prettig werkomgeving te bieden die meer aanvoelt als een huiskamer dan een saai kantoor. Ons aanbod verlichting voor kantoren dragen bij aan het welzijn van medewerkers en energiebesparing opleveren.

Verlichting Voor Op Kantoor Bij Lightboxx

Wees in controle over de verlichting op kantoor

Kantoorverlichting biedt bedrijven steeds meer. Niet alleen licht zelf, maar ook het regelen via slimme lichtregelsystemen wordt steeds vaker toegepast in kantoorgebouwen. Hiermee kun je verlichtingszones configureren die passen bij de indeling van de ruimtes. De lichtregelsystemen zorgen voor een nauwkeurige zone-indeling zodat alleen bezetten gedeelten van het kantoor volledig verlicht worden, terwijl andere, niet gebuikte zones op een niveau van achtergrondverlichting blijven. Zo bespaar je energie zonder afbreuk te doen aan het visuele comfort.

Duurzame Kantoorverlichting

Met Human Centric Lighting staat de mens centraal

Verlichting kan ingezet worden om het welzijn, het humeur en de gezondheid van de mens te ondersteunen. Licht stelt ons niet alleen in staat om te zien, want licht stimuleert ons en beïnvloedt onze stemmingen en activiteitenniveau’s. Onze lichamelijke reactie op licht hangt af van verschillende kenmerken zoals; kleuren, intensiteit en timing. Daarom is ook het kunstmatige licht in onze omgeving van groot belang, omdat we zoveel tijd op kantoor doorbrengen. Human Centric Lighting kunnen het ritme van de mens drastisch ondersteunen, de concentratie verbeteren en ons algehele welzijn verbeteren. We hebben dus niet alleen licht nodig om te kunnen zien. Het is ook een belangrijke ‘tijdreferentie’ voor onze biologische klok.

Warmwit licht 3000kKoel wit licht 6500k

Circulaire kantoorverlichting. Een nieuw leven voor verlichting.

Veel van de producten in ons assortiment worden geproduceerd met het oog op circulariteit. Wanneer onze armaturen aan het einde van hun levensduur zijn, kunnen we de meeste onderdelen van de armaturen gemakkelijk hergebruiken. We smelten alle andere onderdelen en hergebruiken ze om nieuwe armaturen te maken. Op deze manier dragen we bij aan het behoud van onze planeet.

  • Oude verlichting retour
  • Gerecycled in verlichting
  • Gerecycled in overig product
  • Product vernietigd

Wordt ook klant. Deze klanten gingen je voor.

Lightboxx levert kantoorverlichting aan verschillende toonaangevende bedrijven en kantoorprojecten. Ook klant worden? Neem dan gerust eens contact op met een van onze lichtadviseurs. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste kantoor verlichting.

Kantoorverlichting voor Nike HQ in Nederland
Kantoor verlichting voor ABN Amro Amstelveen
Kantoor verlichting voor Delta Lloyd HQ Amsterdam
Kantoor verlichting voor Sonos HQ Munchen
Kantoor verlichting voor Denham HQ Amsterdam
Kantoorverlichting voor Project Moore in Amsterdam

Subsidie op de verlichting voor jouw kantoor.

Ben je een ondernemer met een kantoorpand en investeer je in energiebesparende technieken of duurzame energie, zoals verlichting voor op kantoor? Dan kun je gebruikmaken van de Energie Investeringsaftrek (EIA) en maar liefst 55,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst van je onderneming als je led verlichting bij Lightboxx aanschaft. Wij helpen je graag met deze subsidieaanvraag.

Lees meer
Energie Investeringsaftrek Voor Duurzame Retail Verlichting
Lichtadviseur Patrick Bij Lightboxx
Lichtadviseur Patrick

“Verlichting op kantoor wordt nogal eens onderschat. Een uitgedacht lichtplan zorgt voor een beter welzijn van je werknemers, maar werkt bovendien productie verhogend doordat werknemers zich prettiger voelen. De verlichting kan binnen de zones ook aangepast afhankelijk van de voorkeuren van de mensen die daar werken, wat voor iedereen een uitnodigende, comfortabele omgeving oplevert. En als mensen zich comfortabel voelen, zijn ze productiever.”

Download vrijblijvend onze Office Lighting brochure.

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor de verlichting op kantoor? We hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste verlichting voor de horecabranche, inspirerende projecten en de beste merken van kantoor verlichting voor je samengesteld.

Vraag onze brochure aan
Office Lighting Brochure - Verlichting Voor Op Kantoor - Kantoorverlichting

Sparren over verlichting voor op kantoor?

Wil je meer weten over onze krachtige oplossingen voor verlichting voor kantoren en kantoorgebouwen? Vraag dan vrijblijvend lichtadvies aan voor jouw kantoor. Onze lichtadviseurs helpen je om het beste uit jouw kantoor te halen met onze verlichting.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, vragen wij je een telefoonnummer in te vullen