skip to Main Content

Van basisschool tot universiteit: verlichting voor het onderwijs.

Verhoog de concentratie met onze lichtconcepten.

Vraag lichtadvies aan

Verlichting in het onderwijs.

Scholen en onderwijsinstellingen zijn belangrijke plekken in onze samenleving. Van basisscholen tot universiteiten: mensen brengen er een groot gedeelte van hun dag door. Je staat er niet zo gauw bij stil, maar verlichting in het onderwijs is belangrijk voor een efficiënte leeromgeving. De verlichting in de leeromgeving speelt namelijk een rol bij het motiveren van docenten en scholieren. De juiste verlichting helpt niet alleen leerlingen en studenten zich beter te concentreren en alert te blijven, maar draagt ook bij aan het welzijn van de mensen in de leeromgeving. Ons assortiment biodynamische verlichting voor het onderwijs helpt scholen en onderwijsinstellingen een zo goed mogelijke leeromgeving te creëren met een speciaal gekalibreerd lichtspectrum dat studenten helpt alert te blijven en zich op de studie te concentreren.

Verlichting Voor Het Onderwijs En Scholen

Biodynamisch licht in het onderwijs.

Biodynamische verlichting kan de leeromgeving in scholen optimaliseren, zodat kinderen geconcentreerd blijven en leerkrachten de klassen effectief kunnen onderwijzen. Dankzij onze biodynamische verlichting wordt de lichtintensiteit en lichtkleur in het lokaal automatisch zo natuurgetrouw aangepast aan het tijdstip van de dag. De verlichting kan bijvoorbeeld het evenwicht tussen activering en ontspanning verbeteren of het natuurlijke dagverloop nabootsen. Dit heeft een grote invloed op het welzijn, de productiviteit en het concentratievermogen van de leerlingen en studenten. Onderzoek heeft aangetoond aan dat leerlingen en studenten positief reageren op biodynamisch licht. Dit onderzoek werd gehouden op de universiteit van Hamburg en liet zien dat de prestaties van studenten significant verbeteren onder biodynamische verlichting.

Biodynamisch Licht Voor Het Onderwijs

Verlaag de energiekosten met LED verlichting voor scholen.

LED verlichting is het meest efficiënte systeem ter stimulatie van de biologische klok. Steeds meer scholen en onderwijsinstellingen zien de voordelen van LED verlichting in de leeromgeving. LED verlichting heeft een aantoonbaar gunstig effect op de concentratie en spanningsboog van leerlingen en studenten. Dit heeft te maken met het feit dat LED verlichting minder flikkert dan conventionele verlichting, wat resulteert in minder vermoeide ogen en een langere concentratieboog. Daarnaast besparen scholen al gauw tot 80% op de energiekosten wanneer zij overschakelen op LED verlichting.

LED Verlichting Voor Scholen En Het Onderwijs

Samenwerking met docenten

In samenwerking met verschillende docenten in het primaire en voortgezet onderwijs delen we regelmatig kennis, onderzoeken we kansen en ontwikkelen we innovaties om leeromgevingen te verbeteren. Zo brengen we de behoefte van verlichting op scholen nauwkeurig in kaart en weten we wat er speelt in deze sector. Met deze waardevolle kennis spelen we in op de wensen van scholen en onderwijsinstellingen wat betreft efficiënte verlichting in de leeromgeving.

Wij Werken Samen Met Docenten Om De Behoefte Van Verlichting Op Scholen En Het Onderwijs In Kaart Te Brengen

Normeringen van verlichting voor het onderwijs

Onderwijs vindt plaats in tal van soorten gebouwen en ruimten. In NEN-EN 12464-1, de norm voor verlichting voor binnenruimten, zijn voor de verlichting van diverse ruimten in onderwijsgebouwen (minimale) eisen vastgelegd. Deze eisen zijn belangrijk voor het creëeren van een goed verlichte leeromgeving en werkruimte. Omdat wij vinden dat de mens centraal staat in een leeromgeving, voldoet onze verlichting en verlichtingsarmaturen te allen tijde aan de juiste NEN normering.

NEN-normering Verlichting Voor Scholen En Het Onderwijs

Ook klant worden? Dit mag je van ons verwachten.

Lichtadvies op locatie. Wij komen naar jou!

Wij geven graag lichtadvies op locatie. Zo kunnen we direct de huidige situatie analyseren en een gedegen advies uitbrengen.

Turnkey

Van concept en planning tot realisatie: Lightboxx verzorgt het gehele verlichtingstraject van a-tot-z. Zo houd jij tijd over voor belangrijke zaken.

Maatwerk verlichting

In onze productieruimte ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige verlichting voor het onderwijs. Ook maatwerk behoort bij ons tot de opties.

Flexibiliteit

Door onze eigen productie en flexibiliteit kunnen wij snel schakelen. Daardoor zijn lichtconcepten snel te realiseren.

Onderhoud

Ook verzorgen wij onderhoud aan bestaande (led) verlichting voor scholen en onderwijsinstellingen.

Duurzame en ecologische verlichting

Onze verlichting wordt duurzaam geproduceerd. Oude verlichting wordt na gebruik niet weggegooid, maar hergebruikt of optimaal gerecycled

Subsidie op led verlichting voor het onderwijs.

De Energie Investeringsaftrek kan uitkomst bieden wanneer je als school investeert in energiebesparende technieken of duurzame energie, zoals verlichting. Als je als school minimaal € 2500 investeert in energiebesparende technieken, kun je maar liefst 55,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst als je led verlichting bij Lightboxx aanschaft. Wij helpen je graag met deze subsidieaanvraag.

Lees meer
Energie Investeringsaftrek (EIA) Voor Scholen En Onderwijs

Sparren over verlichting voor het onderwijs?

Wil je meer weten over onze krachtige oplossingen voor verlichting in het onderwijs? Vraag dan vrijblijvend lichtadvies aan. Onze lichtadviseurs helpen je graag met het juiste lichtmanagement voor jouw school of onderwijsinstelling.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, vragen wij je een telefoonnummer in te vullen
×Close search
Zoeken