skip to Main Content

Verlichting voor de openbare ruimte

Een kostenefficiënte en duurzame keuze voor gemeentes en wegbeheerders
Vraag lichtadvies aan

Verbeter de leefbaarheid in de openbare ruimte

Verlichting in de openbare ruimte draagt bij aan comfort, veiligheid en flow, dat is het belang van openbare verlichting. Het optimaal uitlichten van openbare ruimtes is uitdagend werk. Er moet continu de juiste balans worden bereikt tussen veiligheid, leefbaarheid en kostenbeheersing. Wij hebben een breed aanbod aan verlichting en lichtsystemen in beheer en bieden expertise en oplossingen voor de actuele uitdagingen van gemeenten en wegbeheerders. Lightboxx voert openbare verlichtingsprojecten uit voor onder andere provincies, gemeenten, bedrijventerreinen, parkeergarages, sport- en recreatieterreinen en het wegennet.

Toepassingen - Verlichting Voor De Publieke Ruimte - LED Verlichting Openbare Ruimte

Energie besparen in de openbare ruimte

Slim omgaan met energiekosten en kostenbeheersing zijn voor veel gemeenten, provincies en bedrijven een speerpunt. De Total Cost of Ownership (TCO) vormt daarbij het uitgangspunt. Duurzame led-verlichting kan daar aan bijdragen. Het toepassen van led-verlichting levert een bijdrage aan de duurzaamheidsdoelstellingen. Een led-lamp heeft, in tegenstelling tot de reguliere lampen, geen opwarmtijd nodig. Hoewel de led-lamp in aanschaf wat duurder is, blijkt deze door de energiebesparing en de langere levensduur toch voordeliger. Lightboxx levert een uitgebreid aanbod hoogwaardige armaturen die energiekosten kunnen reduceren tot wel 80%.

Energie Besparen In Publieke Ruimte
Lichtadviseur Patrick Bij Lightboxx

“Verlichting voor de openbare ruimte speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van de stedelijke infrastructuur”

Patrick de Feijter, lightdesigner.

Van initiëren tot beheren

Door de brede vakkennis die wij in de loop van de tijd hebben opgebouwd, zijn we in staat opdrachtgevers totaaloplossingen te bieden voor ieder verlichting-vraagstuk in de openbare ruimte. Lightboxx bezit de theoretische en praktische kennis voor het opzetten van verlichtingsplannen voor de openbare ruimte. We zijn gespecialiseerd in het volledige verlichtingstraject: initiëren – ontwerp – calculatie – realiseren – onderhouden – beheren.

Initiëren En Beheren Van Verlichting In De Openbare Ruimte

Slim omgaan met verlichting in de openbare ruimte

De wereld om ons heen ontwikkeld voortdurend en wordt alsmaar slimmer. Niet alleen machines, apparaten, maar ook verlichting draagt bij aan een wereld waarin slimme oplossingen helpen met efficiënt beheer. Slim beheren betekent niet alleen de bediening van verlichting, maar ook onderhoud en energie efficiëntie. Lightboxx helpt bij het ontwerp, realiseren, beheren en onderhouden van duurzame en slimme verlichtingsprojecten voor de openbare ruimte.

Smart Lighting In De Publieke En Openbare Ruimte

Succesverhalen. Deze klanten gingen je voor

Lightboxx levert verlichting aan verschillende gemeenten en provincies. Ook klant worden? Neem dan gerust eens contact op met een van onze lichtadviseurs. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste verlichting voor de openbare ruimte in jouw gemeente of provincie.

Vraag nu vrijblijvend lichtadvies aan

Wil je meer weten over onze krachtige oplossingen voor verlichting in de openbare ruimte? Vraag dan vrijblijvend lichtadvies aan. Onze lichtadviseurs helpen je om de openbare ruimte in jouw gemeente of province veiliger, comfortabeler en fraaier te maken, maar ook om kosten te managen en lichtsystemen te beheren.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, vragen wij je een telefoonnummer in te vullen
×Close search
Zoeken