skip to Main Content

Residentieel: Sfeervolle verlichting voor jouw woning.

Maakt jouw woning compleet

Sfeervol wonen met onze verlichting voor thuis.

Verlichting speelt een belangrijke rol in je interieur. Belangrijker dan je denkt, want verlichting wordt nog wel eens onderschat. Thuis wil je prettig wonen en leven. Als het ’s avonds donker wordt en de verlichting gaat aan, wil je niet in een fel TL licht zitten, maar juist gezellig en warm wit licht. Daarnaast wil het oog ook wat en dus moet de verlichting er ook nog eens leuk uit zien en in het interieurplaatje passen. Bij ons vind je niet alleen trimless inbouwspots, opbouw armaturen of strakke wandlampen, maar ook een ruim assortiment designverlichting van ruim 60 toonaangevende en bekende design merken en labels.

Verlichting Voor Thuis, Zoals Wandlampen, Hanglampen, Inbouwspots, Trimless Spots En Ledstrips

Maak het mooi met design verlichting voor thuis.

Design verlichting is er in veel verschillende vormen en maten. Denk aan basisverlichting, accentverlichting en sfeerverlichting. Het is eerste belangrijk om de doelen van je verlichting in kaart te brengen. Aan de hand van die informatie ga jij bepalen welke ruimtes je wilt voorzien van verlichting. Wij hebben een gevarieerde collectie design lampen van hoogwaardige kwaliteit. Of het nu gaat om een tafellamp, hanglamp, in- of opbouwspots, vloerlampen, of een wandlamp: jij kiest altijd voor exclusieve design verlichting waar je jarenlang plezier aan beleeft.

Op Zoek Naar Design Verlichting, Lichtadvies Of Een Uitgedacht Lichtplan? Neem Contact Met Ons Op

Lichtplan op maat voor jouw woning.

Om jouw woning optimaal en sfeervol te verlichten, helpen we je graag met een uitgedacht maatwerk lichtplan. Hiervoor maken we gebruik van onze jarenlange expertise en een enorm assortiment design verlichting met meer dan 60 exclusieve merken. Onze persoonlijke aanpak, creativiteit, kennis, kwaliteit van service en product staat bij ons hoog in het vaandel. Het is de kracht van ons bestaan en de reden waarom opdrachtgevers graag met ons blijven werken.

Lichtadvies En Lichtplan

Meer dan 60 merken design verlichting

Ontdek al onze merken

Samenwerking met Remy Meijers.

Sinds 2018 werken wij nauw samen met de Nederlandse interieurontwerper Remy Meijers. Remy heeft voor ons een serie architecturale armaturen ontworpen. De collectie bestaat uit opbouw-, inbouw en wandspots die ondanks hun eenvoud de signatuur van Remy dragen. Benieuwd naar de collectie? De hele collectie verlichting, alsmede de collectie designmeubelen van Remy zijn te zien in de showroom de Lightboxx aan de Pelenerf 14 in Nijkerk.

Samenwerking Remy Meijers En Lightboxx - Designverlichting - Showroom Remy Meijers

Download onze Home Lighting brochure.

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor kantoorgebouwen? We hebben een gratis brochures boordevol met de mooiste designverlichting, inspirerende projecten en de beste merken van verlichting voor je samengesteld. Helemaal gratis te downloaden.

Vraag onze brochure aan
Home Lighting Brochure - De Mooiste Design Verlichting Voor Thuis, De Woonkamer, Slaapkamer En Badkamer

Vrijblijvend lichtadvies voor jouw woning.

Ben je op zoek naar een gedegen lichtadvies en lichtplan voor jouw woning? Vraag dan vrijblijvend lichtadvies aan. Onze lichtadviseurs helpen je graag met het opstellen van een sfeervol lichtplan, op maat gemaakt en helemaal naar jouw wensen en behoeften.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, vragen wij je een telefoonnummer in te vullen