skip to Main Content

Verlichting voor de retail, winkeliers en shops.

Verhoog de klantbeleving met onze lichtconcepten.

Vraag lichtadvies aan

Aantrekkelijke winkelverlichting.

Als ondernemer wil je het maximale uit je winkel halen. Je bent vaak bezig met de aankleding van je winkel, de presentaties, het interieur. Maar hoe zit het eigenlijk met de verlichting in jouw winkel? Draagt de verlichting bij aan de klantbeleving? Allemaal vragen waar je als winkelier niet dagelijks mee bezig bent. Desondanks krijgt iedere winkelier er op een zeker moment te maken. Zoals je merkt kan retail verlichting of winkelverlichting een lastig vraagstuk zijn. Bij Lightboxx weten wij daar wel raad mee.

Aantrekkelijke Winkelverlichting - Verlichting Voor Winkels En Retailzaken

Val op tussen de massa. Winkelverlichting helpt je onderscheiden.

Stel, jouw kledingwinkel bevindt zich in een drukke winkelstraat. In diezelfde winkelstraat zitten nog eens 3 kledingwinkels. Hoe val je dan op tussen al je concurrentie? Jij hebt natuurlijk overal al aan gedacht. Toch is het bij die ene concurrent net iets drukker. Heb je al eens aan de verlichting gedacht?

Door de inzet van de juiste winkelverlichting en etalageverlichting maak je van voorbijgangers juist klanten. Met onze verlichting behaal je meer sfeer, maakt je winkel aantrekkelijker en zorgt er voor dat jouw winkel in het oog van de klant springt.

Winkelverlichting Helpt Je Te Onderscheiden En Verhoogt Je Omzet - Retail Verlichting

Waarom kiezen voor onze winkelverlichting

Flexibel inzetbare verlichting

Onze verlichting is flexibel inzetbaar in elke winkelzone. Schappen of presentatie verplaatsen? De verlichting verhuis je zo mee.

Etalageverlichting

Trek potentiële klanten naar binnen met een opvallende etalage. Maak van voorbijgangers klanten.

Verhoog je omzet met tot 20%

Verhoog de omzet met tot ruim 20% met de inzet van onze verlichting voor winkeliers en retailers.

Bespaar op je energierekening

Schakel over op onze duurzame (led) verlichting voor winkels en bespaar tot ruim 80% op je energierekening.

Verbeter de routing

Met een uitgedacht lichtplan kunnen we de routing van de winkel verbeteren door zones effectief uit te lichten.

Hoogwaardige Philips componenten

Dankzij de Philips componenten heeft onze verlichting een lange levensduur en vereist het weinig tot geen onderhoud.

Lichtadviseur Patrick Bij Lightboxx
Lichtadviseur Patrick

“De juiste winkelverlichting heeft een grote toegevoegde waarde voor de ‘customer journey’ en de sfeer van een winkel. Een uitgedacht lichtplan beïnvloed het koopgedrag en kan de omzet zelfs verhogen met 5 tot 10%. Vergeet ook zeker de etalage niet, daar begint immers de reis van de klant. Een opvallende etalage maakt van voorbijgangers juist klanten”

Prikkel de aandacht en verhoog je omzet tot 10%.

Als winkelier is het belangrijk om de aandacht van je doelgroep te prikkelen. Een uitgedacht lichtplan voor jouw winkel werkt tevens als een marketing-instrument. Het kan de zichtbaarheid van producten vergroten en helpt om aandacht te vestigen op zones waar je doelgroep door aangetrokken wordt. Hierdoor kan de juiste verlichting voor je winkel omzetverhogend werken, tot zelfs 10% meer omzet. Dat wil je als winkelier niet mis lopen, toch?

Verhoog De Omzet Van Je Winkel Met Onze Winkelverlichting

Waarom kiezen voor winkelverlichting van Lightboxx?

Wat onderscheidt ons nou van de rest? Lampen kan je immers overal wel kopen toch? Klopt, maar gedegen advies, een uniek lichtplan dat jouw winkel doet shinen en je omzet verhoogt niet ?Als het op verlichting voor de retail aankomt hebben wij specialisten in huis die de markt kennen, retailtrends nauwlettend volgen en weten wat er in de markt speelt. Met die kennis voorzien wij winkeliers en retailers al jaren van onderscheidende lichtplannen die winkeliers doen groeien. Dit doen we met een hoogwaardig assortiment retailverlichting, out-of-the-boxx ideeën en weloverwogen keuzes. Niet voor niets zijn wij al jaren dé specialist op het gebied van uitdagende verlichting voor winkeliers in heel Nederland.

Winkelverlichting Helpt Je Te Onderscheiden En Verhoogt Je Omzet - Retail Verlichting

Ook klant worden? Dit mag je van ons verwachten.

Lichtadvies op locatie. Wij komen naar jou!

Wij geven graag lichtadvies op locatie. Zo kunnen we direct de huidige situatie analyseren en een gedegen advies uitbrengen.

Eigen montagedienst

Ook voor de montage van je lichtplan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij installeren de verlichting nauwkeurig en zorgen dat alles optimaal werkt.

Eigen productie

In onze cleanroom ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige winkelverlichting. Ook maatwerk behoort bij ons tot de opties.

Grote voorraad, snel leverbaar

Wij hebben een grote voorraad winkelverlichting op voorraad. Daarom kunnen we jouw lichtplan snel leveren en installeren.

Wij ontzorgen jouw project

Van het ontwerp van je lichtplan tot de oplevering ervan, wij ontzorgen het hele verlichtingstraject. Zo houd jij tijd over om je onderneming te runnen.

Duurzame en ecologische verlichting

Onze verlichting wordt duurzaam geproduceerd en is daarom circulair. Oude verlichting wordt na gebruik niet weggegooid, maar hergebruikt of optimaal gerecycled

Download vrijblijvend onze Retail Lighting brochure

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor de verlichting van je autoshowroom? We hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste verlichting voor de automotive sector, inspirerende projecten en de beste merken van retail verlichting voor je samengesteld.

Vraag onze brochure aan
Retail Lighting Brochure - Verlichting Voor Winkels, Etalages En Paskamers

Sparren over winkelverlichting? Maak een afspraak

Wil je meer weten over onze krachtige oplossingen voor verlichting voor winkels en shops? Vraag dan vrijblijvend lichtadvies aan voor jouw winkel. Onze lichtadviseurs helpen je om het beste uit jouw winkel te halen met onze verlichting.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, vragen wij je een telefoonnummer in te vullen
×Close search
Zoeken