Casambi algemene handleiding

Lichtsturing heeft de afgelopen jaren een enorme sprong gemaakt. Casambi is een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van slimme draadloze lichtsturing. Casambi is een gebruiksvriendelijk systeem, waarmee verlichting kan worden aangestuurd.
Arjan
Arjan
Arjan
Arjan

Naast draadloze wandbediening, kun je ook eenvoudig via de gratis Casambi App op uw smartphone of tablet de verlichting bedienen. Het Casambi systeem is draadloos en werkt op basis van Bluetooth Low Energy (BLE). Dit zorgt voor een veilige verbinding, omdat Bluetooth een zogeheten ‘mesh’ vormt waarbinnen alle onderdelen met elkaar communiceren. Je hebt dus, na een eenmalige configuratie via het WiFi netwerk, geen internetverbinding nodig om de verlichting aan te sturen.

Alles wat je moet weten vind je in de Casambi algemene handleiding. Hierin lees je onder andere hoe je een netwerk aanmaakt, groepen verlichting aanmaakt en de verlichting instelt, scènes aanmaakt en nog veel meer.

Download de Casambi handleiding

Toelichting: Hoewel we ernaar streven om precieze en actuele informatie te verstrekken, bestaat de mogelijkheid dat de informatie na verloop van tijd verouderd, onjuist en/of onvolledig wordt. Dit artikel dient niet ter vervanging van ons persoonlijke lichtadvies, en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.