Casambi CBU-ASD DALI dimmer handleiding

De Casambi CBU-ASD is een revolutionaire draadloze DALI-bluetooth dimmer. De CBU-ASD is eenvoudig te installeren in je plafonddoos, (wand)schakelaar of als er ruimte is, in de lamp zelf en werkt op alle lampen met een 0-10V, 1-10V of DALI dim interface.
Casambi CBU-ASD DALI Dimmer Handleiding
Arjan
Arjan
Arjan
Arjan

Zodra de dimmer is geïnstalleerd kun je middels de Casambi app de dimmer koppelen met de app om vervolgens de lamp draadloos te kunnen dimmen en in-, en uitschakelen. Het installeren van de dimmer kost slechts 5 minuten en dan is de dimmer klaar voor gebruik. LET OP: het te dimmen vermogen is maximaal 30 W bij 1-10V.

Op veler verzoek delen we hier de handleiding om de Casambi CBU-ASD te installeren en in te stellen. De CBU-ASD is eenvoudig te installeren en in te stellen in de app.

Download handleiding

Toelichting: Hoewel we ernaar streven om precieze en actuele informatie te verstrekken, bestaat de mogelijkheid dat de informatie na verloop van tijd verouderd, onjuist en/of onvolledig wordt. Dit artikel dient niet ter vervanging van ons persoonlijke lichtadvies, en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.