skip to Main Content

Live chat nu dagelijks geopend tot 21:00

Live Chat Dagelijks Geopend Tot 21:00

Vanaf vandaag mogen we aankondigen dat onze live chat dagelijks geopend is van 08.00 tot 21:00. Voorheen kon je met al je verlichtingsvraagstukken op onze live chat terecht tot 17:30, maar hier komt dus vanaf vandaag verandering in.

Extra service met onze live chat.

Al ruim twee jaar kunnen klanten en bezoekers van onze website gebruik maken van onze live chat. De chat is een extra service die we in het leven hebben geroepen om laagdrempelig klantcontact te bevorderen. De chat was voorheen beschikbaar tussen 08.30 en 17.30 uur, en in het weekend was de chat gesloten.

“Goede en snelle service verlenen is bij ons een speerpunt. Daarom hebben we twee jaar geleden een chat geïntroduceerd. Dit maakt het voor onze klanten makkelijk om snel antwoord te krijgen op hun vraag. Mede dankzij een sterke groei en bezetting op kantoor, kunnen wij onze chat service nu 7 dagen per week tot 21:00 aanbieden. Veel klanten vinden het prettig om ook buiten kantoortijden even snel iets te vragen via onze live chat. In de meeste gevallen hebben onze klanten al binnen enkele minuten een antwoord op hun vraag en dat wordt erg gewaardeerd, blijkt.”

Vanaf 2 juni kunnen onze klanten 7 dagen per week tot 21:00 met ons chatten om antwoord te krijgen op alle vragen omtrent verlichting, domotica en Barrisol spanplafonds. Tot slot zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar via het nummer 033 – 2460331. Kijk voor meer informatie over openingstijden op onze pagina openingstijden.

Meer leesvoer