Ga naar hoofdinhoud

Design verlichting van Bolia

Pure Scandinavische elegantie
Campa Design Verlichting
Boila Orb Design Verlichting

Bolia is een van oorsprong Deens designlabel. Het rijke assortiment van verlichting laat zich typeren door eenvoud en tijdloze elegantie. Dankzij deze kenmerken is de verlichting niet onderhevig aan trends en stijlvormen, waardoor de verlichting in veel interieurstijlen past.

De verlichting van Bolia kenmerkt zich door strakke geometrische lijnen, organische en speelse vormen en een luxueuze uitstraling. Die zorgen voor een aantrekkelijk assortiment designlampen dat zich in vele interieurs thuisvoelt. Neem bijvoorbeeld de bijzondere Orb serie met haar perfecte bollen en strakke lijnen. Of de speelse Grape lijn, pure elegantie om lekker bij te genieten onder het genot van een goed glas wijn. De verlichting van Bolia wordt grotendeels met de hand vervaardigd uit natuurlijk materialen, zoals messing, staal, hout, marmer of glas.

Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid. Van ontwerp, product, verpakking tot transport en duurzaamheid vind je terug in alle lagen van het bedrijf.

Inspiratie van Bolia verlichting

Bolia Orb
Deense Design Verlichting
Bolia Maiko Pendant
Bolia Piper Pendant
Bolia Grape
Bolia Orb Pendant
Bolia Aluna
Bolia Leaves
Donut Hanglamp
Bolia Campa
Deense Design Vloerlampen
Bolia Balloon

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Bolia wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Bolia. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Koop verlichting van Bolia Lightboxx

De verlichting van Bolia koop je bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Bolia en staat deze niet op onze website? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting

WE-EF Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
WE-EF
Modern
Hudson Valley Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
Hudson Valley
Modern