Ga naar hoofdinhoud

Design verlichting van Bomma

Verlichting en glaswerk in perfecte harmonie

Design verlichting van Bomma

Verlichting en glaswerk in perfecte harmonie
Dew Drops By Bomma
Bomma Koop Je Bij Lightboxx

Het Tsjechische Bomma is in 2012 opgericht met als doel het traditionele ambacht van het glasblazen naar een nieuw niveau te tillen. Met de eeuwen aan ervaring uit de Boheemse glasindustrie als uitgangspunt maken ze moderne design verlichting met een glazen twist. Al deze verlichting wordt in de eigen ultra moderne fabriek vervaardigd met gebruik van de modernste machines en de nieuwste technieken. Dit maakt dat Bomma een breed scala aan mogelijkheden heeft om unieke armaturen te vervaardigen in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Neem bijvoorbeeld de indrukwekkende Pyrite serie. Deze stijlvolle serie hanglampen is geïnspireerd door het gelijknamige edelgesteente pyriet. De goudachtige kleur en het kubusvormige uiterlijk van dit gesteente is duidelijk terug te vinden in deze bijzondere serie met een luxe uitstraling. Ben je op zoek naar wat meer kleur en speelse vormen? Kijk dan eens naar de Pendulum of de Umbra series, die met hun unieke vormen een perfecte toevoeging aan ieder modern interieur zijn. De gloednieuwe Dew Drops serie vind zijn inspiratie dan weer in de kleine dauwdruppels die bij het ochtendgloren te vinden zijn in de natuur. Een perfecte link met de glazen armaturen van Bomma, beeldschoon, sterk en spraakmakend.

Inspiratie van Bomma

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Bomma wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Bomma. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Koop verlichting van Bomma bij Lightboxx

De verlichting van Bomma koop je bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Bomma en staat deze niet op onze website? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting.

Bocci 28 Tafellamp
Oluce Verlichting Koop Je Bij Lightboxx