Ga naar hoofdinhoud

Design verlichting van Catellani & Smith

Handgemaakte Italiaanse design verlichting

Design verlichting van Catellani & Smith

Handgemaakte Italiaanse design verlichting
Lightboxx Is Officieel Dealer Van Catellani & Smith
Design Verlichting

Catellani & Smith is in 1989 opgericht en net als de verlichting is ook het ontstaan van het bedrijf omhult met een vleugje mystiek en fantasie. Het zou zijn opgericht door Carlo Catellani en de architect Logan Smith. Later werd echter bekend dat dit eigenlijk door Enzo Catellani, de zoon van Carlo, is gebeurd en dat Logan Smith zijn racepaard was. Het karakteriseert dit bijzondere bedrijf en diens fantasierijke verlichting.

Alle verlichting word met de hand gemaakt in de ateliers, ieder armatuur is dus echt uniek. Met een armatuur van Catellani & Smith haal je niet alleen verlichting in huis. Iedere creatie is een kunstwerk op zich en de speling tussen licht en schaduw geven een unieke sfeer in ieder interieur. Er word veel inspiratie gehaald uit de zon en de maan, en het spel tussen licht en donker tussen die twee hemellichamen. Dit is goed terug te zien in de Stchu-Moon serie met zijn mooie zilver en goudkleurige binnenwerk. Of de prachtige Luci d’Oro serie, waarmee je iedere ruimte transformeert in een kunstgalerij.

Inspiratie van Catellani & Smith

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Catellani & Smith wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Catellani & Smith. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Koop verlichting van Catellani & Smith bij Lightboxx

De verlichting van Catellani & Smith koop je bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Catellani & Smith en staat deze niet op onze website? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting.

Design Hanglampen
Tonone Verlichting Koop Je Bij Lightboxx