Ga naar hoofdinhoud

Design verlichting van Luceplan

Italiaanse design klassiekers

Design verlichting van Luceplan

Italiaanse design klassiekers
Luceplan Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
Luce Plan Mesh

Luceplan is al ruim 40 jaar een gespecialiseerd Italiaans licht bedrijf. Het merk is opgericht door de architecten Paolo Rizzatto, Sandra Severi en Riccardo Sarfatti. De architecten denken bij een ontwerp aan zowel milieu, duurzaamheid en stijl. De ontwerpen van de verlichting kenmerken zich door uniciteit en kwaliteit. Door de jaren heen heeft Luceplan al veel prijzen en onderscheidingen binnengesleept als het gaat om ontwerp, duurzaamheid en innovatieve ideeën. Daarom wordt de verlichting van Luceplan wereldwijd door vele architecten en ontwerpers gebruikt in prestigieuze projecten.

Inspiratie van Luceplan

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Luceplan wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Hanglampen, Opbouwspots, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Luceplan. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Koop verlichting van Luceplan bij Lightboxx

De verlichting van Luceplan koop je bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Luceplan en staat deze niet op onze website? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting.

Lampe Gras Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
Bel Lighting Koop Je Bij Lightboxx