Ga naar hoofdinhoud

Design verlichting van Nuura

Esthetische en exclusieve design verlichting

Design verlichting van Nuura

Esthetische en exclusieve design verlichting
Hanglamp Glas En Messing
Nuura Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Nuura is een van oorsprong Deens merk en is nog niet eens zo lang geleden opgericht, namelijk in 2017. De oprichters Sofie Refer, Nadia Lassen en Peter Østerberg halen de inspiratie voor de verlichting uit de Scandinavische natuur en het noorderlicht in hun thuisland. De naam Nuura betekent letterlijk Licht en Eer en die naam doet de verlichting zeker eer aan. Dit zie je vooral terug in de warmte en sfeer die de verlichting ademt. De collectie bestaat uit luxe verlichting, gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit. De collectie kenmerkt zich door een tijdloze en eigenzinnige uitstraling dat zich in veel interieurstijlen prima thuisvoelt. De collectie is niet zozeer onderhevig aan trends. Hierdoor kan de verlichting generaties lang meegaan.

Inspiratie van Nuura

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Nuura wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Nuura. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Koop verlichting van Nuura bij Lightboxx

De verlichting van Nuura koop je bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Nuura en staat deze niet op onze website? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting.

WE-EF Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
Lee Broom Verlichting Koop Je Bij Lightboxx