skip to Main Content

Bink Rooftop

Terug naar de jaren-50 op de bovenste verdieping bij Bink Rooftop

Jaren-50 Las Vegas gevoel bij Bink Rooftop

Op de bovenste verdieping van gebouw Bink36 aan de Binckhorstlaan in hartje Den Haag is sinds kort een rooftop bar/restaurant te vinden, Bink Rooftop. Na een aantal avonden proefdraaien is op vrijdag 3 november 2017 de eerste editie van de vaste clubavond. Voor de opening hebben we in samenwerking met Michelle Buitink Design een nostalgisch lichtplan ontworpen om naadloos aan te sluiten op het unieke interieur.

Het is een flinke zoektocht, maar eenmaal door het eerste gebouw en vervolgens in het M gebouw met de lift naar de vijfde verdieping, kom je bij de rooftop bar. Bij binnenkomst word je gelijk getrakteerd op een gigantische, rood fluwelen bar aan. Hier krijg je echt een jaren ’50 Las Vegas gevoel van, alleen dan in een modern jasje. Niet minder belangrijk is het feit dat het bij dit restaurant niet alleen gaat om de culinaire hoogstandjes van chef-kok Koen Vessies. Je komt hier ook voor het spectaculaire uitzicht op de skyline van Den Haag. Puur genieten dus.

Bink Rooftop Bar

Wat hebben we gedaan bij Bink Rooftop

Om dat echte jaren 50 Las Vegas gevoel te complimenteren en te benadrukken, hebben we niet lang hoeven nadenken. Omdat het in dit project hoofdzakelijk om de decoratieve verlichting draaide, hebben we geen heel lichtplan hoeven ontwerpen. Samen met de klant zijn we vrijwel direct tot een geschikt armatuur gekomen. “Inpakken en wegwezen”, zullen we maar zeggen.

Boven de lounges en zitjes hebben we een cluster van de 3 versies van de Caraf Lights geplaatst. Deze glazen hanglampen stralen een warme en nostalgische sfeer uit die in deze setting helemaal tot zijn recht komt. De Caraf Lights worden met de hand gemaakt van kristalglas en lijken meer weg te hebben van een karaf dan een hanglamp.

Bink Rooftop Bar

Binnenkijken bij Bink Rooftop

Bink Rooftop Bar
Bink Rooftop Bar
Bink Rooftop Bar
Bink Rooftop Bar
Bink Rooftop Bar
Bink Rooftop Bar

Deze klanten hebben
we ook blij gemaakt

Restaurant Post Dordrecht
Project
Restaurant Post
Horeca
By Ami Rotterdam
Project
By Ami Rotterdam
Horeca
×Close search
Zoeken