skip to Main Content

Café Caron

Thuiskomen in een culinaire wereld

In samenwerking met James van der Velden van Bricks Studio hebben we het bruisende Restaurant Café Caron van een uniek en sfeervol lichtplan voorzien. In het hartje van De Pijp in Amsterdam vind je dit huiselijke restaurant café met een stijlvol en eigentijds interieur.

Tijdens een lekkere lunch of een gezellig diner is niets zo belangrijk als een optimale sfeer en de juiste hoeveelheid licht. Café Caron heeft het en verwelkomt je in een warme en huiselijk sfeer waar je voorlopig niet weg wilt als je eenmaal binnen bent. In samenwerking met interieurontwerper James van der Velden hebben we deze gastronomische huiskamer voorzien van een uitgedacht lichtconcept.

“Café Caron is het familierestaurant van Alain Caron en zijn zoons David en Tom. Een plek in hartje Amsterdam waar je je altijd thuis voelt, al ken je niemand. De drempel is laag, de sfeer ontspannen, het eten smaakt goed en de wijn vloeit gul. De basis is de rijke Franse keuken in al zijn eenvoud: mooie seizoensproducten met kennis en liefde bereid in een enkel gerecht of een uitgebreid diner. Jong, oud, toevallige passant of buurtbewoner, in je eentje of met meer: iedereen is thuis bij Café Caron. Want liefde voor goed eten en samenzijn is wat mensen verbindt”.

Cafe Caron Amsterdam

Bij binnenkomst vergaap je je niet alleen aan het rustieke en fraaie interieur, maar dompel je jezelf ook onder in een heerlijk huiselijk sfeertje. Het is bijna als thuiskomen, maar dan in een culinaire wereld. Dát gevoel krijg je alleen door een goede combinatie van een informeel en stijlvol interieur, maar ook door te kiezen voor de juiste lichthoeveelheid. Door het creëren van een diepe en warme uitstraling zorgt u voor een gezellige ambiance waardoor uw klanten langer blijven zitten en dat leidt er uiteindelijk toe dat u meer omzet genereert. Dat is precies wat we bij café Caron hebben bereikt.

Het sfeervolle interieur van Café Caron is ontworpen door interieurontwerper James van der Velden van Bricks Studio. James begon zijn carrière bij ontwerpstudio Piet Boon, maar al snel kwam hij tot het idee om zijn eigen label op te richten. In 2010 richte hij Bricks Studio op en verwierf al snel internationale allure met zijn stijlvolle interieurontwerpen. James staat bekend om zijn unieke en opvallende combinatie van verschillende materialen, structuren en gedurfde objecten. Een kenmerkende projecten van James zijn o.a. het Citizen M hotel in New York, Parijs en Londen, restaurant Pink Flamingo in Amsterdam en de hamburgerketen Thrill Grill van Robert Kranenborg.

Café Caron Amsterdam | Bricks Studio | James Van Der Velden

Binnenkijken bij Café Caron

Cafe Caron Amsterdam
Cafe Caron Amsterdam
Cafe Caron Amsterdam
Cafe Caron Amsterdam
Cafe Caron Amsterdam
Cafe Caron Amsterdam
Cafe Caron Amsterdam
Cafe Caron Amsterdam
×Close search
Zoeken