skip to Main Content

CNCPT Hairsalon

Wat hebben we gedaan bij CNCPT Hairsalon

In 2018 hebben we een lichtconcept mogen realiseren voor een unieke en eigenzinnige hairsalon aan de Klokkensteeg 2 in Zwolle, C/NC/PT Hairsalon. In dit concept lag de nadruk sterk op belevenis. De klant komt immers niet “slechts” voor een rappe knipbeurt, maar ook voor een verse kop koffie, lunch, een nagelbehandeling en een uitgebreide behandeling. De klant op zijn of haar gemak laten voelen in een soort “second home” en écht welkom laten voelen zijn hierbij de uitgangspunten.

Om de belevenis van de klanten van CNCPT te voltooien was er een uniek en uitgedacht lichtplan nodig. In samenwerking met de interieurarchitect Martijn Jans hebben we een stijlvol concept gecreëerd, welke naadloos aansluit op de unieke kenmerken van deze hairsalon.

CNCPT Hairsalon

Het interieur in de salon laat zich kenmerken door een industrieel uiterlijk. Hoge plafonds, betonnen vloeren afgewisseld met houten zones, ruwe materialen en zichtbare buissystemen vormen de basis voor het interieur. Om het interieur aan te sterken en te accentueren hebben we als basisverlichting gebruik gemaakt van strakke en richtbare opbouwspots. Deze op maat gemaakte spots zijn voorzien van een innovatieve Philips Premium White led module. Deze led module zorgt voor een warm wit licht dat de koude basiselementen van het interieur een gezellig en huiselijk gevoel geeft. Alle basisverlichting is aangesloten middels een innovatief DALI dim protocol zodat de medewerkers eenvoudig de kleur en intensiteit van het licht naar wens kunnen instellen.

Boven de koffiebar en de grote centrale tafel hebben we gekozen voor een opvallende blikvanger. De Tonone Mister Tubes Vertical, ontworpen door Anton de Groof, is een grote industriële hanglamp dat functionaliteit combineert met grafische esthetiek. Deze unieke hanglamp is voorzien van 6 led tubes.

C/NC/PT Hairsalon Zwolle - Martijn Jans - Powerlight

Binnenkijken bij CNCPT Hairsalon

CNCPT Hairsalon
CNCPT Hairsalon
CNCPT Hairsalon
CNCPT Hairsalon
CNCPT Hairsalon
CNCPT Hairsalon
CNCPT Hairsalon
CNCPT Hairsalon
CNCPT Hairsalon
×Close search
Zoeken