skip to Main Content

De warme broodjes van De Jong Deli

Wat hebben we gedaan bij De Jong Deli

Na een ingrijpende verbouwing opende 3 juni 2015 De Jong Deli haar deuren aan de Adriaan Oomenstraat 1a in Teteringen (voorheen restaurant Prei). De Jong Deli is een (dag)restaurant, traiteur, delicatessen- en bakkerswinkel waar je 5 dagen per week terecht kunt. Alles wat je in het restaurant eet, kun je ook in de winkel kopen.

In samenwerking met de interieurbouwer hebben we een slim lichtconcept mogen ontworpen en realiseren. De delicatessen kan je immers niet simpelweg met een halogeenspotje uitlichten. Door de hele delicatesse winkel hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardige 3-fase rails en trackspots. Om de delicatessen goed uit te lichten en daarmee aantrekkelijker maken hebben we gebruik gemaakt van individuele lichtkleuren per productgroep. Zo hebben we Philips SLM Fortimo Food Warm White gebruikt voor de broodafdeling. Door de speciale warm witte lichtkleur ogen de broden nóg aantrekkelijker voor de klanten.

De visbakken hebben we uitgelicht met Philips SLM Fortimo Food Premium Red ledmodules. Deze modules benadrukken de rode tinten in vlees beter en daardoor lijkt vlees en vis verser en oogt het smakelijker.

De Jong Deli

Binnenkijken bij De Jong Deli

De Jong Deli
De Jong Deli
De Jong Deli
De Jong Deli
De Jong Deli
De Jong Deli
×Close search
Zoeken