skip to Main Content
Lightboxx neemt maatregelen tegen het Coronavirus. Lees meer over onze maatregelen
Projecten

Eerste Kamer Badkamers

Nee, we hebben niet de badkamers in de Eerste Kamer der Staten-Generaal voorzien van licht. Integendeel, het is de showroom van badkamerwinkel De Eerste Kamer Badkamers in Hoevelaken.

De showroom van De Eerste Kamer Badkamers barstte in het oude pand in Barneveld uit zijn voegen. Op een prachtige zichtlocatie langs de A1 bij Hoevelaken verrees een nieuw pand. In de stijlvolle showroom vind je nog nooit eerder vertoonde “modules”. De modules, in de vorm van een kubus, worden in de werkplaats ‘ingericht’ tot complete badkamers. Zodoende hebben de bezoekers geen last van werkzaamheden in de showroom. ,,Als een module gereed is, dan wordt hij ‘opgetild’ en naar de showroom gebracht. De oude badkameropstelling gaat dan weer naar de werkplaats.”. Om de nieuwbouw van de showroom compleet te maken werden wij door eigenaren Anton en zijn compagnon Henk-Peter de Graaf gevraagd om een sfeervol lichtplan te ontwikkelen dat de presentaties en de badkameropstellingen complimenteert.

Basisverlichting

In dit project hebben gebruik gemaakt van verschillende verlichtingsvormen. Zo hebben we door de hele showroom gebruik gemaakt van basisverlichting in de vorm van 3-fase rails en railspots. Omdat elke zone een andere aanpak in uitlichten benodigd, hebben twee verschillende spots gebruikt, ieder met een andere stralingshoek.

Decoratieve verlichting

Naast de basisverlichting hebben we ook verschillende zones voorzien van sfeervolle decoratieve verlichting. In de modules hebben we o.a. strakke wandlampen geplaatst. Bij de overlegplekken hebben we eigentijdse hanglampen geplaatst van het Italiaanse designlabel Flos.

De Eerste Kamer Badkamers Hoevelaken
Badkamer verlichting
Verlichting voor badkamers
De Eerste Kamer Badkamers - Hoevelaken
Showroom verlichting badkamers
Verlichting voor badkamers
Verlichting voor showrooms en badkamers
badkamerverlichting
Showroom verlichting
De Eerste Kamer Badkamers - Hoevelaken
×Close search
Zoeken