skip to Main Content

Luxe Appartement Utrecht

Uitkijk op het voetbalstadion van FC Utrecht

Wat hebben we gedaan in dit appartement.

In februari 2018 kregen we de opdracht om een luxe appartement tegenover het voetbalstadion van FC Utrecht te voorzien van een uitgedacht en uniek lichtplan.

In dit strak afgewerkte appartement hebben we gebruik gemaakt van dubbele en enkele Jazz opbouwarmaturen van ons huislabel Keylight. Deze minimalistische en tijdloze armaturen zijn voorzien van een energiezuinige QR111 led lichtbron met een warmwitte lichtkleur van 3000k. Alle basisverlichting is eenvoudig te dimmen naar een warmere lichtkleur en minder intensiteit.

In de woonkamer is een opvallend statement-object aanwezig. Een grote vaas met daarin een wisselend boeket bloemen wordt vanuit het plafond uitgelicht door 5 willekeurig geplaatste ronde en draaibare inbouwspots, de Stick van Keylight. Deze randloze spots zijn willekeurig geplaatst voor een speels en uniek effect in het plafond. De spots zijn voorzien van een hoogwaardige en dimbare ledmodule zodat de klant de intensiteit en de lichtkleur naar wens kan aanpassen.

Luxe Appartement In Hartje Utrecht - Fam. Suyker

In de gang en de entreehal hebben we gebruik gemaakt de eerder genoemde opbouwarmaturen Jazz. Aanvullend hebben we deze ruimte wat extra accent gegeven door het plaatsen van elegante wandarmaturen, de Block W van Keylight. Dit wandarmatuur schijnt zowel licht naar boven als naar onder en zorgt voor een speels lichteffect op de wand.

Aanvullend hebben we de woning voorzien van verschillende decoratieve verlichting om de ruimtes te accentueren. Zo hebben we o.a. boven de eettafel gebruik gemaakt van opvallende gekleurde glazen hanglampjes van het merk Studio Italia. Bij een van de raampartijen hebben we naast de relaxfauteuil een stijlvolle vloerlamp van Brand van Egmond geplaatst.

In de badkamer boven het vrijstaande bad hebben we, naast een enkele opbouwspot, 2 elegante inbouwspots geplaatst met aan elk armatuur een luxueuze pendel met kristallen die het licht uit de spot weerkaatsen op de wanden en het plafond. Deze spots zijn voorzien van een energiezuinige RGB-W spot en zijn naar wens in elke lichtkleur in te stellen via het domoticasysteem in deze woning.

Luxe Appartement In Hartje Utrecht - Fam. Suyker

Binnenkijken bij Luxe appartement Utrecht

Luxe Appartement Utrecht
Luxe Appartement Utrecht
Luxe Appartement Utrecht
Luxe Appartement Utrecht
Luxe Appartement Utrecht
Luxe Appartement Utrecht
Luxe Appartement Utrecht
×Close search
Zoeken