skip to Main Content

Project Moore

Een maatwerk aanpak voor duurzaam interieur

Natuurlijke en duurzame materialen

Project Moore, een beetje een gekke naam voor een advocatenkantoor. Project Moore is gespecialiseerd in privacy- en ICT-recht, maar ze zijn niet het zoveelste advocatenkantoor in de hoofdstad. Dat komt onder andere dankzij hun unieke projectmatige aanpak dat, volgens eigen zeggen, vaak tot het beste resultaat leid. Bij zo’n onderscheidend bedrijf hoort ook een onderscheidend kantoorpand en lichtplan. Als je het ons vraagt, is dat zeker gelukt.

In samenwerking met Project Moore hebben we een uniek maatwerk lichtplan ontwikkeld dat in zijn geheel  aansluit op het eigentijdse interieur met natuurlijke en duurzame materialen, strak en gedetailleerd afgewerkt. Uniek is een woord wat we vaak gebruiken, maar wat maakt dit project nou zo uniek? Eigenlijk draaide het in dit project hoofdzakelijk om een lichtplan te ontwikkelen “om” het interieur heen. Dat vroeg om een maatwerk aanpak.

Project Moore

Lichtplan voor Project Moore

Om de zones binnen het kantoor te accentueren hebben we gebruik gemaakt van twee verschillende uitvoeringen van maatwerk pendelspots. De spots hebben we in een door Project de Moore uitgekozen messing-kleur laten coaten.

Boven de zitjes hebben we gebruik gemaakt van de lange pendel uitvoering. De overlegplekken hebben we uitgelicht met de korte pendel uitvoering. Op deze manier wordt er eenheid gecreëerd in de ruimtes wat betreft de verlichting.

Niet minder belangrijk is de basisverlichting. Hiervoor hebben we gekozen voor de Ghibli R inbouwspot van ons huismerk Keylight. Deze moderne en tijdloze inbouwspot hebben we door het gehele kantoor gebruikt om de werkvloer te voorzien van optimaal werklicht.

Project Moore

Klaar voor de toekomst

In dit kantoorpand is, wat betreft de verlichting, voldaan aan de duurzaamheidseisen voor kantoren voor het verkrijgen van energielabel C voor 2023. Door het toepassen van energiezuinige led verlichting is Project Moore klaar voor de toekomst en kunnen ze een eis wegstrepen van de duurzaamheidschecklist.

Project Moore

Binnenkijken bij Project Moore

Project Moore
Verlichting op het kantoor van Project Moore
Project Moore
Project Moore
Project Moore
Lichtplan voor Project Moore
Lichtplan voor Project Moore
Kantoorverlichting in Amsterdam
×Close search
Zoeken