skip to Main Content
Projecten

Project Moore

Project Moore, een beetje een gekke naam voor een advocatenkantoor. Dit advocatenkantoor is gespecialiseerd in privacy- en ICT-recht en bevindt zich op een prachtige zichtlocatie tegenover het Java eiland in Amsterdam Noord. Maar ze zijn niet het zoveelste advocatenkantoor in de hoofdstad. Dat komt onder andere dankzij hun unieke projectmatige aanpak dat, volgens eigen zeggen, vaak tot het beste resultaat leid. Bij zo’n onderscheidend bedrijf hoort ook een onderscheidend kantoorpand en lichtplan. Als je het ons vraagt, is dat zeker gelukt.

In samenwerking met Project Moore hebben we een uniek maatwerk lichtplan ontwikkeld dat in zijn geheel  aansluit op het eigentijdse interieur met natuurlijke en duurzame materialen, strak en gedetailleerd afgewerkt. Uniek is een woord wat we vaak gebruiken, maar wat maakt dit project nou zo uniek? Eigenlijk draaide het in dit project hoofdzakelijk om een lichtplan ontwikkelen om het interieur heen. Dat vraagt om maatwerk.

Lichtplan voor Project de Moore

Om de zones binnen het kantoor te accentueren hebben we gebruik gemaakt van twee verschillende uitvoeringen van een op maat gemaakte pendelspot. De ene spot heeft een korte pendel, waar de andere uitvoering juist een lange pendel heeft. Deze spot hebben we in een door Project de Moore uitgekozen messing-kleur laten spuiten om zo aan te sluiten op het interieur.

Boven de zitjes hebben we gebruik gemaakt van de lange pendel uitvoering. De overlegplekken hebben we uitgelicht met de korte pendel uitvoering. Op deze manier wordt er eenheid gecreëerd in de ruimtes wat betreft de verlichting.

Niet minder belangrijk is de basisverlichting. Hiervoor hebben we gekozen voor de Ghibli R inbouwspot van ons huismerk Keylight. Deze moderne en tijdloze inbouwspot hebben we door het gehele kantoor gebruikt om de werkvloer te voorzien van optimaal werklicht.

Helemaal klaar voor de toekomst.

In dit kantoorpand is, wat betreft de verlichting, voldaan aan de duurzaamheidseisen voor kantoren met betrekking tot het verkrijgen van energielabel C voor 2023. Door het toepassen van energiezuinige led verlichting voor op kantoor is Project Moore klaar voor de toekomst en kunnen ze een eis wegstrepen van de duurzaamheidschecklist.

Kantoorverlichting in Amsterdam
Project Moore
Project de Moore
Project de Moore
Project de Moore
Lichtplan voor Project Moore
Lichtplan voor Project Moore
Verlichting op het kantoor van Project Moore