skip to Main Content

Nieuw kantoor voor Sell Plastics in Nijkerk

Wat hebben we gedaan bij sell plastics

Na een allesverwoestende brand in mei 2012 in het familiebedrijf Sell Plastics, verrees er al snel een geheel vernieuwd bedrijfspand. De kunststoffenfabriek is gebouwd volgens de hoogste normen van duurzaamheid, logistieke efficiëntie en veiligheid. Om de bouw van het pand te complimenteren werd Lightboxx, destijds Powerlight, gevraagd om een duurzaam lichtplan te ontwikkelen wat aansluit bij de hoge duurzaamheidseisen.

In dit uitgebreide verlichtingsconcept stonden energie-efficiëntie en duurzaamheid centraal. In de productiehal hebben we gebruik gemaakt van duurzaam gecertificeerde HighBay hanglampen. Deze innovatieve LED hanglampen hebben een hoog lumenpakket, een hoge CRI waarde en een zeer hoge lichtopbrengst zodat de productiehal goed verlicht is voor de medewerkers.

Sell Plastics Nijkerk

In de kantoorruimtes op de eerste verdieping hebben we gebruik gemaakt van dubbele inbouwspots die elk voorzien zijn van een Philips QR111 led module. Deze led modules, met een warm-witte lichtkleur, zorgen voor een aangenaam en prettig werklicht. Daarnaast zijn een aantal ruimtes, zoals de vergaderruimte, voorzien van decoratieve witte koepel lampen om het interieur een extra accent te geven.

In de entreehal kozen we voor een grote en opvallende hanglamp van het merk Deltalight als blikvanger. De gangen zijn voorzien van subtiele inbouwspots als basisverlichting en de trappenhuizen zijn voorzien van stijlvolle wandlampen om de wanden te accentueren.

Buiten hebben we de entree uitgelicht door middel van waterdichte led inbouwspots. Daarnaast hebben we het laaddock aan de zijkant van het bedrijfspand verlicht met hoogwaardige waterdichte led opbouwspots.

Sell Plastics Nijkerk

Binnenkijken bij Sell Plastics Nijkerk

Transport dock verlichting
Kantoorverlichting
Hanglampen kantoor Sell Plastics
Hanglamp Delta Light kantoor entree Sell Plastics
Wandlamp trapopgang Sell Plastics
Kantoorverlichting
Wandlamp trapopgang Sell Plastics
Buitenspots inbouw gevel kantoor
Sell Plastics Nijkerk
Buitengevel verlichting
Wandlampen op kantoor
Hanglamp Delta Light kantoor entree Sell Plastics
×Close search
Zoeken