skip to Main Content

Spaces Keizersgracht

Inspirerende kantooromgevingen in hartje Amsterdam

Wat hebben we gedaan bij Spaces.

Spaces, aanbieder van inspirerende kantooromgevingen voor professionals en groeiende ondernemingen, opende in juni 2018 de vijfde locatie op de Keizersgracht in Amsterdam. De nieuwe locatie, met ruim 3660 m² kantooroppervlakte, is gelegen aan Keizersgracht 555 midden in het Spiegelkwartier en op een populaire doorgaansroute die Zuid met het Centrum verbindt.

Het innovatieve kantorenconcept begon in 2006 in Amsterdam en heeft sindsdien zestig locaties geopend in onder meer Boston, Londen en Singapore. Met 3815m² biedt Spaces Keizersgracht ondernemers, professionals en (inter­)-nationale bedrijven een, inmiddels vijfde, inspirerende kantooromgeving in de hoofdstad. Spaces Keizersgracht omvat bijna 4000m² kantoorruimte, 660m² Business Club met design verlichting en meubilair, een vriendelijke receptie, een barista koffiebar, een exclusieve rooftop en drie stijlvolle meeting rooms welke we allen voorzien hebben van functionele en stijlvolle decoratieve verlichting.

Kantoorverlichting

In samenwerking met onze co-partner Instacom Elektrotechniek hebben we een stijlvol lichtconcept gerealiseerd dat nauw aansluit op het eigentijdse designinterieur van de vestiging aan de Keizersgracht. In dit concept hebben we gebruik gemaakt van twee verschillende type verlichting; basisverlichting om de ruimtes gelijkwaardig uit te lichten en decoratieve design verlichting om de verschillende ruimtes te accentueren en het designinterieur te complimenteren.

Spaces Keizersgracht

Binnenkijken bij Spaces Keizersgracht

Spaces Keizersgracht
Kantoorverlichting
Spaces Keizersgracht
Inbouwspots hal kantoor
Spaces Keizersgracht
Spaces Keizersgracht
Verlichting voor op kantoor Amsterdam
Spaces verlichting
Spaces Keizersgracht
Spaces Keizersgracht Amsterdam
Gubi hanglampen
Kantoorverlichting
×Close search
Zoeken