skip to Main Content

Twee woningen omtoveren tot één XXL Woning.

Maar liefst 700 vierkante meter woonruimte

Wat hebben we gedaan in deze woning

Voor dit inspirerende project hebben we in samenwerking met Wildenberg Interieurarchitectuur een maatwerk lichtplan ontwikkelt voor deze unieke woning. Tijdens dit project werden 2 jaren-30 woningen samengevoegd tot 1 grote XXL woning.

De scheidingswand tussen de twee woningen, met een opvallende geïntegreerde open haard die aan beide zijde een opening heeft, vormt het centrale middelpunt van deze grote woning, met ruim 700m2 aan woonoppervlak. De scheidingswand hebben we aan beide zijde rondom voorzien van een warm-witte led strip. Hierdoor lijkt het of de wand zweeft in de ruimte.

Lichtplan Woning

Basisverlichting, keuken en vide

Door de hele woning hebben we basisverlichting geplaatst. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van een ronde witte inbouwspot, de Circ 10 van ons huismerk Keylight. Deze hoogwaardige en dimbare inbouwspot heeft een mooie en elegante lichtkleur van 2700K en een hoge lichtopbrengst. Hierdoor ontstaat een aangename en warme sfeer in de ruimtes.

Aan één zijde van de woning bevind zich de keuken. Boven het kookeiland en het geïntegreerde eetgedeelte hebben we twee Tom Dixon Copper Round hanglampen geplaatst.

In de vide hangt een persoonlijke hanglamp waarvan wij de basis hebben geleverd. De basis bestaat uit een plafondkap, een pendel, een fitting met daaraan meerdere stalen armen. De klant heeft de stalen armen op creatieve manier zelf voorzien van papieren briefjes en een handgeschreven tekst. Een unieke creatie met een bijzonder leuk lichteffect.

Project XXL Woning

Binnenkijken bij XXL Woning

Hanglamp keuken
Project XXL Woning
Indirecte led verlichting
Project XXL Woning
Hanglamp vide
Project XXL Woning
Project XXL Woning
Project XXL Woning
Project XXL Woning
Lichtplan woning
Ledstrip wand
Project XXL Woning
Inbouwspots overloop
×Close search
Zoeken