Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's.
skip to Main Content
bg2

Verlichting speelt een belangrijke rol in het interieur. Belangrijker dan je denkt, want verlichting wordt nog wel eens onderschat en is vaak een lastig vraagstuk. Lightboxx helpt je daarom graag met het ontwerpen van een persoonlijk en passend lichtplan voor jouw woning.

Sfeervol wonen met onze verlichting voor thuis

Verlichting dat bijdraagt aan de beleving

In een lichtplan voor jouw woning focussen we ons op het totaalplaatje. We gebruiken onze kennis, expertise, creativiteit en een uitgebreid arsenaal merken om tot een onderscheidend lichtplan te komen dat bijdraagt aan de beleving van jouw interieur.

Een sprekend lichtontwerp voor jouw woning

Verlichting vervuld een prominente rol in de beleving van jouw interieur. Daarom maken wij in onze lichtplannen gebruik van onbegrensde mogelijkheden om tot een sprekend lichtontwerp te komen dat jouw interieur complimenteert.

Sfeervol wonen met onze verlichting voor thuis

Een uitgedacht lichtontwerp

In onze lichtplannen maken we gebruik van een aantal type verlichting. Het begint allemaal met een solide plan voor de basisverlichting, zoals in- of opbouwspots. De basisverlichting vullen we vervolgens aan met sfeervolle decoratieve verlichting, zoals hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Tot slot kijken we ook nauwkeurig naar de mogelijkheden voor accentverlichting, zoals wandlampen of indirecte verlichting. Uiteraard stellen we in ons ontwerp jouw wensen en behoefte centraal.

Een uitgedacht lichtontwerp - Residentieel

Waarom kies je voor lightboxx?

Wij verzorgen het hele ontwerp- en installatietraject voor je.

Wij hebben alles in huis om jouw project van A tot Z vakkundig te verzorgen.

Een lichtplan voor ieder budget

Of je nu een rijtjes woning of een vrijstaande villa hebt, bij ons bent je aan het juiste adres voor een kwalitatief lichtplan.

Gedegen en persoonlijk advies

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven we je gedegen, professioneel en persoonlijk advies voor jouw project.

Lichtplannen en lichtadvies

Sparren over de verlichting voor jouw project?

Laat je verrassen door onze creatieve en persoonlijke aanpak. Samen komen we tot een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur.

Geen klant-en-klare oplossingen, maar een echte maatwerk aanpak
Een uniek en op maat gemaakt lichtplan dat aansluit op jouw interieur, maar ook op het doel van de ruimte.
We focussen ons op een lichtplan met een persoonlijke touch. Daarom staan jouw wensen voorop.
Lichtadvies aanvragen
bg1
bg2
bg3

Ruim 75 merken design verlichting

bg2

Lightboxx is officieel dealer van ruim 75 toonaangevende merken design verlichting. Hierdoor kunnen wij in elk lichtplan verlichting voorstellen dat aansluit bij jouw wensen en interieur. Of je nou voor de industriële, Scandinavische, moderne of landelijke look gaat, er is altijd een merk dat bij jou en jouw interieur past.

Bekijk onze merken verlichting
Meer dan 75 merken design verlichting
bg2

Download onze Home Lighting brochure

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor jouw woning? We hebben een gratis brochures boordevol met de mooiste designverlichting, inspirerende projecten en de beste merken van verlichting voor je samengesteld. Helemaal gratis te downloaden.

Ja, ik wil inspiratie opdoen
Download gratis onze Home Lighting brochure. Boordevol inspiratie en de mooiste design verlichting voor jouw woning.