skip to Main Content

Een sfeervol lichtplan voor jouw woning

Maakt jouw woning compleet
Vraag lichtadvies aan

Verlichting speelt een belangrijke rol in het interieur. Belangrijker dan je denkt, want verlichting wordt nog wel eens onderschat en is vaak een lastig vraagstuk. Lightboxx helpt je daarom graag met het ontwerpen van een persoonlijk en passend lichtplan voor jouw woning.

Sfeervol wonen met onze verlichting voor thuis

Verlichting dat bijdraagt aan de beleving

In een lichtplan voor jouw woning focussen we ons op het totaalplaatje. We gebruiken onze kennis, expertise, creativiteit en een uitgebreid arsenaal merken om tot een onderscheidend lichtplan te komen dat bijdraagt aan de beleving van jouw interieur.

Een sprekend lichtontwerp voor jouw woning

Verlichting vervuld een prominente rol in de beleving van jouw interieur. Daarom maken wij in onze lichtplannen gebruik van onbegrensde mogelijkheden om tot een sprekend lichtontwerp te komen dat jouw interieur complimenteert.

Sfeervol Wonen Met Onze Verlichting Voor Thuis

Een uitgedacht lichtontwerp

In onze lichtplannen maken we gebruik van een aantal type verlichting. Het begint allemaal met een solide plan voor de basisverlichting, zoals in- of opbouwspots. De basisverlichting vullen we vervolgens aan met sfeervolle decoratieve verlichting, zoals hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Tot slot kijken we ook nauwkeurig naar de mogelijkheden voor accentverlichting, zoals wandlampen of indirecte verlichting. Uiteraard stellen we in ons ontwerp jouw wensen en behoefte centraal.

Een Uitgedacht Lichtontwerp - Residentieel

WAAROM KIEZEN VOOR LIGHTBOXX?

Wij verzorgen het hele ontwerp- en installatietraject voor je.

Wij hebben alles in huis om jouw project van A tot Z vakkundig te verzorgen.

Een lichtplan voor ieder budget

Of je nu een rijtjes woning of een vrijstaande villa hebt, bij ons bent je aan het juiste adres voor een kwalitatief lichtplan.

Gedegen en persoonlijk advies

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven we je gedegen, professioneel en persoonlijk advies voor jouw project.

Wij Verzorgen Het Hele Verlichtingstraject Van A Tot Z

Klaar voor een maatwerk lichtplan?

Ruim 75 merken design verlichting

Lightboxx is officieel dealer van ruim 75 toonaangevende merken design verlichting. Hierdoor kunnen wij in elk lichtplan verlichting voorstellen dat aansluit bij jouw wensen en interieur. Of je nou voor de industriële, Scandinavische, moderne of landelijke look gaat, er is altijd een merk dat bij jou en jouw interieur past.

Meer Dan 75 Merken Design Verlichting

Download onze Home Lighting brochure

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor jouw woning? We hebben een gratis brochures boordevol met de mooiste designverlichting, inspirerende projecten en de beste merken van verlichting voor je samengesteld. Helemaal gratis te downloaden.

Download Gratis Onze Home Lighting Brochure. Boordevol Inspiratie En De Mooiste Design Verlichting Voor Jouw Woning.
×Close search
Zoeken