Ga naar hoofdinhoud

Residentieel

Haal meer sfeer en warmte in huis met een op maat gemaakt lichtplan voor jouw woning.
Residentieel verlichting

Verlichting speelt een belangrijke rol in het interieur. Belangrijker dan je denkt, want verlichting wordt nog wel eens onderschat en is vaak een lastig vraagstuk. Lightboxx helpt je daarom graag met het ontwerpen van een persoonlijk en passend lichtplan voor jouw woning.

Sfeervol wonen met onze verlichting voor thuis

In een lichtplan voor jouw woning focussen we ons op het totaalplaatje. We gebruiken onze kennis, expertise, creativiteit en een uitgebreid arsenaal merken om tot een onderscheidend lichtplan te komen dat bijdraagt aan de beleving van jouw interieur. Verlichting vervuld een prominente rol in de beleving van jouw interieur. Daarom maken wij in onze lichtplannen gebruik van onbegrensde mogelijkheden om tot een sprekend lichtontwerp te komen dat jouw interieur complimenteert.

Een uitgedacht lichtontwerp

In onze lichtplannen maken we gebruik van een aantal type verlichting. Het begint allemaal met een solide plan voor de basisverlichting, zoals in- of opbouwspots. De basisverlichting vullen we vervolgens aan met sfeervolle decoratieve verlichting, zoals hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Tot slot kijken we ook nauwkeurig naar de mogelijkheden voor accentverlichting, zoals wandlampen of indirecte verlichting. Uiteraard stellen we in ons ontwerp jouw wensen en behoefte centraal.

Ik wil lichtadvies

Lightboxx heeft onze woning voorzien van een fantastisch lichtplan waarbij overal rekening mee is gehouden. Wij fijn fan!

Fam. Rienkema

Ruim 80 merken design verlichting

Lightboxx is officieel dealer van ruim 80 toonaangevende merken design verlichting. Hierdoor kunnen wij in elk lichtplan verlichting voorstellen dat aansluit bij jouw wensen en interieur. Of je nou voor de industriële, Scandinavische, moderne of landelijke look gaat, er is altijd een merk dat bij jou en jouw interieur past.

Bekijk onze merken verlichting

Home Lighting brochure

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor jouw woning? We hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste designverlichting, inspirerende projecten en de beste merken van verlichting voor je samengesteld. Helemaal gratis te downloaden.

Ja, ik wil inspiratie opdoen
Home Lighting brochure