skip to Main Content

Sfeervolle verlichting voor tuinen en parken.

Maak buiten bijzonder
Vraag lichtadvies aan

Ben je op zoek naar hoogwaardige buitenverlichting of een uitgedacht lichtplan voor jouw tuin? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een uitgebreid assortiment buitenverlichting, ook staan we graag voor je klaar om een onderscheidend en sfeervol lichtplan voor jouw buitenproject te ontwikkelen.

Laat jouw tuin tot leven komen

Verlichting speelt niet alleen een belangrijk rol in het interieur. Ook in tuinen, buitenverblijven en parken is sfeervolle buitenverlichting een belangrijke factor in de beleving van de omgeving. Lightboxx ontwikkeld en realiseert lichtplannen die tuinen, buitenverblijven en parken tot leven doen komen. Met ons uitgebreide assortiment buitenverlichting kunnen we lichtplannen ontwerpen die helemaal aansluiten op jouw wensen.

Laat Jouw Tuin Tot Leven Komen Met Onze Buitenverlichting - Verlichting Voor Tuinen En Parken

Ons assortiment verlichting voor tuinen en parken

Of je nou een gevel, terras, pad, haag, plataan, boompartij of een border wilt uitlichten, voor iedere toepassing hebben we een passende verlichtingsoplossing dat aansluit op jouw wensen. In ons assortiment vind je hoogwaardige grondspots, prikspots, wandlampen, staande lampen en opbouwspots.

Laat Jouw Tuin Tot Leven Komen Met Onze Buitenverlichting - Verlichting Voor Tuinen En Parken

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wij verzorgen in het hele traject

Wij verzorgen het hele ontwerp- en installatietraject voor je. Wij hebben alles in huis om jouw project van A tot Z vakkundig te verzorgen.

Een lichtplan voor ieder budget

Of je nu een rijtjes woning of een vrijstaande villa hebt, bij ons bent je aan het juiste adres voor een kwalitatief lichtplan voor jouw tuin en buitenruimte.

Gedegen en persoonlijk advies

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven we je gedegen, professioneel en persoonlijk advies voor jouw project.

Wij Verzorgen Het Hele Verlichtingstraject Van A Tot Z

Klaar voor een maatwerk lichtplan?

Onze merken buitenverlichting

In ons assortiment buitenverlichting vind je een selectie hoogwaardige merken. Alleen merken van buitenverlichting die aan onze kwaliteitseisen voldoen, nemen we op in ons assortiment. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen en verlichting dat lang mee gaat.

Sus Light Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
Suslight
Keylight Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
Keylight
Flos Noctambule Floor
Flos
Astro Verlichting Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Astro Lighting
Royal Botania Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
Royal Botania
Bekijk meer merken
×Close search
Zoeken