Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's.
skip to Main Content

Ben je op zoek naar hoogwaardige buitenverlichting of een uitgedacht lichtplan voor jouw tuin? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een uitgebreid assortiment buitenverlichting, ook staan we graag voor je klaar om een onderscheidend en sfeervol lichtplan voor jouw buitenproject te ontwikkelen.

Laat jouw tuin tot leven komen

Verlichting speelt niet alleen een belangrijk rol in het interieur. Ook in tuinen, buitenverblijven en parken is sfeervolle buitenverlichting een belangrijke factor in de beleving van de omgeving. Lightboxx ontwikkeld en realiseert lichtplannen die tuinen, buitenverblijven en parken tot leven doen komen. Met ons uitgebreide assortiment buitenverlichting kunnen we lichtplannen ontwerpen die helemaal aansluiten op jouw wensen.

Laat jouw tuin tot leven komen met onze buitenverlichting - Verlichting voor tuinen en parken

Ons assortiment verlichting voor tuinen en parken

Of je nou een gevel, terras, pad, haag, plataan, boompartij of een border wilt uitlichten, voor iedere toepassing hebben we een passende verlichtingsoplossing dat aansluit op jouw wensen. In ons assortiment vind je hoogwaardige grondspots, prikspots, wandlampen, staande lampen en opbouwspots.

Laat jouw tuin tot leven komen met onze buitenverlichting - Verlichting voor tuinen en parken

Sparren over de verlichting voor jouw project?

Laat je verrassen door onze creatieve en persoonlijke aanpak. Samen komen we tot een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur.

Geen klant-en-klare oplossingen, maar een echte maatwerk aanpak
Een uniek en op maat gemaakt lichtplan dat aansluit op jouw interieur, maar ook op het doel van de ruimte.
We focussen ons op een lichtplan met een persoonlijke touch. Daarom staan jouw wensen voorop.
Lichtadvies aanvragen
bg1
bg2
bg3

Onze merken buitenverlichting

In ons assortiment buitenverlichting vind je een selectie hoogwaardige merken. Alleen merken van buitenverlichting die aan onze kwaliteitseisen voldoen, nemen we op in ons assortiment. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen en verlichting dat lang mee gaat.

Bekijk meer merken