skip to Main Content

Lightboxx biedt ook de mogelijkheid om maatwerk design verlichting te ontwerpen en realiseren. In onze studio ontwerpen we graag samen jouw persoonlijke en unieke armatuur, waarna we in onze eigen productieruimte jouw pronkstuk deskundig vervaardigen.

Op maat gemaakte armaturen en verlichting

Verlichting met een persoonlijke twist

Ondanks ons grote assortiment verlichting, voldoet kant-en-klare verlichting soms niet. Dan is het fijn als de verlichting op maat gemaakt kan worden. Misschien een paar kleine aanpassingen in de vorm, kleur van het armatuur, een andere led module of lichtsterkte, of wellicht wil je wel een armatuur helemaal anders.

Deskundig vervaardigde verlichting

Hoe je het ook wilt, in onze productieruimte kunnen we het maken. Maatwerk is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend en een van onze krachten. Zo kunnen wij flexibel inspelen op vraagstukken over verlichting en voor iedere toepassing een maatwerk oplossing bieden. Zo ben jij als klant gegarandeerd van een lichtoplossing die past bij jouw wensen en behoeften.

Maatwerk verlichting uit onze eigen ontwerpstudio

Verlichting volgens jouw standaard

Je hebt standaard, en je hebt jouw standaard. Want je project is gericht op jouw smaak en smaak is nou eenmaal persoonlijk. Voor ieder project, groot of klein, bieden wij oplossingen die tot de verbeelding spreken. Op maat gemaakte lichtoplossingen die je project uniek maakt en eruit laat springen. Als je kiest voor onze maatwerk oplossingen, kies je voor een persoonlijk twist in jouw project, gemaakt naar jouw wensen en behoeften. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maatwerk verlichting - uniciteit in jouw project
Sparren over de verlichting voor jouw project?
Laten we een bakkie doen ☕

Maatwerk verlichting hoeft niet duur te zijn

Veel mensen denken bij op maat gemaakte verlichting direct aan een hoge kostenpost. En terecht, want dit is nou eenmaal duurder dan een pasklare oplossing. Bij Lightboxx gaan we daar anders mee om. Maatwerk is bij ons juist de standaard, want wij geloven dat in projecten op maat gemaakte verlichting juist meerwaarde en uniciteit biedt. Door slim in te kopen weten wij de kosten van maatwerk te reduceren en daar profiteer jij als klant weer van. Mede hierdoor kiezen veel van onze klanten juist voor maatwerk in plaats van standaardoplossingen.

Maatwerk verlichting hoeft niet duur te zijn

Circulaire maatwerk verlichting

De wereld en de maatschappij worden steeds duurzamer. Daarom werken wij met het oog op circulariteit. Dit doen wij door in projecten bestaande end-of-life verlichting te hergebruiken en te modificeren naar een duurzaam led-alternatief. Samen met onze klanten vinden we nieuwe bestemmingen voor oude materialen en geven we bestaande, energieslurpende verlichting een 2e kans. Zo helpen we bedrijven hun CO2 footprint te reduceren en de investering van nieuwe verlichting laag te houden.

Maatwerk verlichting - circulaire verlichting