Na het overweldigende succes van de vorige Design Date, georganiseerd in samenwerking met het Tsjechische designmerk Bomma, kondigen we met trots een gloednieuwe editie aan! Dit keer slaan we de handen ineen met het gerenommeerde Brick in the Wall, een internationaal geliefd merk dat bekendstaat om zijn unieke, onzichtbare lichtintegraties. Een kans voor architecten en interieurprofessionals om opnieuw ondergedompeld te worden in de wereld van innovatief lichtdesign, terwijl ze genieten van een bijzondere, culturele ambiance.

Lightboxx x Brick in the Wall - Design Date 2024

Deze Design Date wordt allesbehalve een doorsnee evenement, waarbij de verfijnde esthetiek en kernwaarden rust, harmonie en zelfontwikkeling centraal staan. Drie fundamentele principes die naadloos aansluiten bij het tijdloze en minimalistische design van Brick in the Wall. Het wordt een avond waarin de subtiele kracht van verlichting tot leven komt in een serene setting die de zintuigen prikkelt.

Lightboxx x Brick in the Wall - Design Date 2024

De Design Date is niet alleen een podium voor inspirerende lichtcreaties, maar biedt ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken met vakgenoten en interieurprofessionals. Het belooft een avond vol waardevolle ontmoetingen te worden, omringd door de magie van verfijnd design en kunstzinnige verlichting. Onder het genot van een versbereide sushibar, een sfeervol early-diner en live muziek, brengen we de wereld van licht en interieur bij elkaar in een setting die het beste van beide werelden viert.

Aanmelden voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk. Maar niet getreurd, volgend jaar organiseren we naar alle waarschijnlijk weer een nieuwe editie. Houd onze website of socials in de gaten, of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niets meer mist!