skip to Main Content
Onze Werkwijze
Onze Werkwijze
Onze Werkwijze
Onze Werkwijze

Wij werken graag volgens onze gekoesterde werkwijze. Dat doen we volgens een gestructureerd werkschema waarbij we stapsgewijs te werk gaan, samen met onze klanten en opdrachtgevers. Want alleen samen kom je tot succesverhalen.

Lichtplan Winkel Maken: Zo Doe Je Dat!
Jr. Monteur Design/technische Verlichting

Kennismaking

Als eerste maken we kennis in ons experience center. We inventariseren je wensen en sparren samen over jouw ideeën. Aansluitend lopen we samen door ons experience center zodat je een goed beeld krijgt over de mogelijkheden voor jouw verlichtingproject.

Voorlopig ontwerp

Heb je na de kennismaking een goed gevoel en wil je graag een stapje verder? Dan gaan wij graag aan de slag met een voorlopig ontwerp. Het kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Besluit je na het kennismakingsgesprek een voorlopig ontwerp voor een basis lichtplan te laten opstellen door ons, dan betaal je hier eenmalig €450,- (incl. BTW) voor. Voor grotere en complexere lichtontwerpen, vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.

Voorstel en presentatie

Na het creatieve proces plannen we zo snel mogelijk een afspraak met je in om het voorstel te presenteren. We nemen stapsgewijs het ontwerp en het armaturenvoorstel met je door. Ben je na de presentatie helemaal tevreden? Dan gaan we snel door naar de volgende stap.

Definitief ontwerp

In het definitieve ontwerp gaan we het lichtplan concreet maken en zorgen we dat we echt aan alles hebben gedacht. Aanvullend maken we uiteraard ook een scherpe offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Realisatie van het lichtplan

Nu is het tijd om achterover te zitten, want wij doen namelijk de rest. Alle radartjes in ons team gaan op volle toeren draaien, van projectmanagement, inkoop, tot planning, logistiek en montage. Iedereen draagt een steentje bij om jouw project in goede banen te begeleiden. Uiteraard houden we tijdens dit traject nauwgezet contact met je zodat je precies op de hoogte bent.

Werken Bij Lightboxx
Onze Werkwijze

Wij werken voor

Lightboxx heeft in bijna 20 jaar al meer dan 15.000 klanten blij gemaakt met onze lichtplannen en producten. Ben jij de volgende blije klant?

Ik wil ook klant worden