Ga naar hoofdinhoud

Onze werkwijze.

Met onze gekoesterde werkwijze vertalen we jouw wensen naar een maatwerk lichtplan.

Wij werken graag volgens onze gekoesterde werkwijze. Dat doen we volgens een gestructureerd werkschema waarbij we stapsgewijs te werk gaan, samen met onze klanten en opdrachtgevers. Want alleen samen kom je tot succesverhalen.

Hoe gaan we te werk?

Als eerste maken we kennis in ons experience center. We inventariseren je wensen en sparren samen over jouw ideeën. Aansluitend lopen we samen door ons experience center zodat je een goed beeld krijgt over de mogelijkheden voor jouw verlichtingproject.

Heb je na de kennismaking een goed gevoel en wil je graag een stapje verder? Dan gaan wij graag aan de slag met een voorlopig ontwerp. Het kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Besluit je na het kennismakingsgesprek een voorlopig ontwerp voor een basis lichtplan te laten opstellen door ons, dan betaal je hier eenmalig €450,- (incl. BTW) voor. Voor grotere en complexere lichtontwerpen, vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.

Na het creatieve proces plannen we zo snel mogelijk een afspraak met je in om het voorstel te presenteren. We nemen stapsgewijs het ontwerp en het armaturenvoorstel met je door. Ben je na de presentatie helemaal tevreden? Dan gaan we snel door naar de volgende stap.

In het definitieve ontwerp gaan we het lichtplan concreet maken en zorgen we dat we echt aan alles hebben gedacht. Aanvullend maken we uiteraard ook een scherpe offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Nu is het tijd om achterover te zitten, want wij doen namelijk de rest. Alle radartjes in ons team gaan op volle toeren draaien, van projectmanagement, inkoop, tot planning, logistiek en montage. Iedereen draagt een steentje bij om jouw project in goede banen te begeleiden. Uiteraard houden we tijdens dit traject nauwgezet contact met je zodat je precies op de hoogte bent.

Eindelijk een partij die het snapt! Al onze lichtplannen laten we maken door Lightboxx en we zouden niet anders willen.

Eddy van Bon — Van Bon Elektro

Werken Bij Lightboxx
Onze Werkwijze

Wij werken voor

Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Dankzij onze werkwijze hebben we in 20 jaar meer dan 15.000 klanten blij gemaakt met onze lichtplannen. Ben jij de volgende blije klant?

Ik wil ook klant worden