Ga naar hoofdinhoud

Wat je echt moet weten over ons

"Jullie doen toch iets met verlichting?" Dat horen we vaak, en dat klopt ook wel. Wie we zijn, wat we doen en hoe we het doen leggen we je graag even uit.
Lightboxx - Over Ons

Een ruimte verlichten: het lijkt misschien een makkelijke opgave. Je hangt een paar lampen op en tada.. er was licht. Achteraf blijkt het niet helemaal wat je ervan verwachtte. Is er teveel of te weinig licht? Of is het licht misschien te fel? Hoe dan ook, verlichting is zoveel meer. Het is niet voor niets onze leus.

🕰️ Terug in de tijd

Hoe het allemaal begon

Het is alweer een tijdje geleden, maar ons verhaal begon al in 2002. Na werkzaam te zijn geweest bij een projectverlichtingsbedrijf wilde oprichter Edwin Overduin het roer in eigen handen nemen. Met zijn ideeën, creatieve geest en persoonlijke aanpak wilde hij particulieren en ondernemers kennis laten maken met unieke lichtplannen. Geen hapklare lichtplannen, maar concepten die ruimtes laten spreken. Het lijkt misschien wat cliché, maar het begon letterlijk vanuit zijn zolderkamer in Nijkerk. Vandaag de dag vind je ons langs de A28 bij Nijkerk in één van de meest opvallende kantoorpanden van Nederland: De Lightboxx.

Powerlight Bouwt Pand "Lightboxx" Op Industrieterrein De Flier Langs De A28 In Nijkerk
Powerlight Bouwt Pand "Lightboxx" Op Industrieterrein De Flier Langs De A28 In Nijkerk

🧱 Onze fundamenten

Wat we doen

Met ruim 35 bevlogen en creatieve licht-fanaten werken wij elke dag aan maatwerk lichtplannen voor woon- en werkomgevingen die ruimtes voor zichzelf laten spreken. Beleving, verwonderen en prikkelen zijn in elke concept cruciale fundamenten. Door onze innovatieve insteek, waarbij alles onder één dak is gevestigd, zijn wij in staat een project van a tot z te begeleiden en realiseren.

Lichtadvies En Lichtplan
Lichtadvies En Lichtplan

“Lightboxx is voor ons meer dan alleen een lichtontwerper. Ze zijn een geduldige partner die gericht is op wederzijds succes voor de lange termijn.”

Eddie Van Bon - Van Bon Elektro

Eddy van Bon

Van Bon Elektro

🥳 Klanten blij maken

Hoe we dat doen?

Met onze onuitputtelijke creativiteit, een uitgebreide collectie huismerk design verlichting, eigen productiefaciliteiten en persoonlijk aanpak natuurlijk. Maar laten we vooral ons gedreven team lichtspecialisten niet vergeten, die zich elke dag keihard inzetten om onze klanten te verblijden met verrassende lichtplannen.

Team Lightboxx Groeit Verder Met 3 Nieuwe Collega's
Team Lightboxx Groeit Verder Met 3 Nieuwe Collega's

Blog en nieuws

Het laatste nieuws en updates over Lightboxx

Lees al het laatste nieuws, updates en persberichten over Lightboxx.