Ga naar hoofdinhoud

Wat je moet weten over ons

Wie we zijn, wat we doen en hoe we het doen.

Een ruimte verlichten: het lijkt misschien een makkelijke opgave. Je hangt een paar lampen op en tada.. er was licht. Achteraf blijkt het niet helemaal wat je ervan verwachtte. Is er teveel of te weinig licht? Of is het licht misschien te fel? Hoe dan ook, verlichting is zoveel meer. Het is niet voor niets onze leus.

Verlichting dat de zintuigen prikkelt

Het juiste licht spreekt tot de verbeelding en doet verwonderen. Licht heeft niet alleen impact op ons welzijn, gemoedstoestand en prestaties, maar verlichting is ook grotendeels sfeerbepalend voor ruimtes. Licht prikkelt de zintuigen, het maakt ruimtes completer en zorgt voor een warme ambiance waar mensen graag verblijven. Niet alleen thuis of in werkomgevingen, maar overal.

Over ons - vacatures bij Lightboxx

Wat we doen

Met ruim 30 bevlogen en creatieve licht-fanaten werken wij elke dag aan maatwerk lichtplannen voor woon- en werkomgevingen die ruimtes voor zichzelf laten spreken. Beleving, verwonderen en prikkelen zijn in elke concept cruciale fundamenten. Door onze innovatieve insteek, waarbij alles onder Ć©Ć©n dak is gevestigd, zijn wij in staat een project van A tot Z te begeleiden en realiseren.

“Lightboxx is voor ons meer dan alleen een lichtontwerper. Ze zijn een geduldige partner die gericht is op wederzijds succes voor de lange termijn.”

Eddy van Bon ā€” Van Bon Elektro

Design Verlichting
Dew Drops By Bomma

Hoe we dat doen?

Met onze onuitputtelijke creativiteit, een uitgebreide collectie huismerk design verlichting, eigen productiefaciliteiten en persoonlijk aanpak natuurlijk. Maar laten we vooral ons gedreven team lichtspecialisten niet vergeten, die zich elke dag keihard inzetten om onze klanten te verblijden met verrassende lichtplannen.

Hoe het allemaal begon

Het is alweer een tijdje geleden, maar ons verhaal begon al in 1999. Na werkzaam te zijn geweest bij een projectverlichtingsbedrijf wilde oprichter Edwin Overduin het roer in eigen handen nemen. Met zijn ideeƫn, creatieve geest en persoonlijke aanpak wilde hij particulieren en ondernemers kennis laten maken met unieke lichtplannen. Geen hapklare lichtplannen, maar concepten die ruimtes laten spreken. Het lijkt misschien wat clichƩ, maar het begon letterlijk vanuit zijn zolderkamer in Nijkerk. Vandaag de dag vind je ons langs de A28 bij Nijkerk in ƩƩn van de meest opvallende kantoorpanden van Nederland: De Lightboxx.