skip to Main Content
Lightboxx neemt maatregelen tegen het Coronavirus. Lees meer over onze maatregelen

Over ons

Even voorstellen, wij zijn Lightboxx

Passie voor het vak

Verder denken, meer doen

Met ruim 25 specialisten ontwerpen en realiseren wij unieke concepten voor uiteenlopende bedrijven en particulieren. Onze specialismen bestaan uit hoogwaardige lichtconcepten, slimme domotica oplossingen en duurzame spanplafonds. Als Lightboxx pakken wij hierin graag de voortrekkersrol op. We denken verder en doen meer; de basis van onze brede dienstverlening. Dat doen we met een mix van passie voor het vak, het delen van kennis en door te innoveren. Wij willen alleen het allerbeste resultaat voor onze klanten, en dat is iets om trots op te zijn. Die trots vertalen we in geweldige oplossingen voor onze klanten.

Bekijk onze expertises
Ferm Lighting Koop Je Bij Lightboxx
Lichtadviseur Jos Bij Lightboxx
Lichtadviseur Jos

“Onze core values zorgen er iedere keer voor dat wij ons weten te onderscheiden en meerwaarde te creëeren in fantastische projecten. Hierdoor zijn wij al jaren de marktleider op het gebied van unieke verlichtingsconcepten”

Optelsommetje

Lightboxx in getallen

Meer dan 20 jaar ervaring met verlichting

Gerealiseerde projecten

Specialisten in huis

De meerwaarde

Onze 6 core values

Ons team lichtspecialisten werkt volgens onze gekoesterde werkfilosofie. Zo krijgt iedere uitdaging de volledige aandacht die het verdient. Alleen dan kunnen we het beste resultaat leveren. Daarbij staan de wensen van de klant centraal en denken we echt mee in oplossingen die het verschil maken. Wij geven je eerlijk, transparant en integer advies waar je als klant echt iets aan hebt. Maar we delen ook kennis, inzichten, sterktes en successen. Wij geloven dat je krijgt wat je geeft.

Wij zijn betrokken in jouw project
Wij geven eerlijk en gedegen advies waar jij als klant iets aan hebt.
We blijven onszelf en onze producten continu ontwikkelen
Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Daag ons maar uit!
Wij leveren concrete meerwaarde voor jouw project
Het lijkt een inkoppertje, maar samen sta je sterker
Panzeri Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
×Close search
Zoeken