skip to Main Content

Aangenaam, wij zijn Lightboxx

Mogen we ons even voorstellen?

Wie we zijn en wat wij doen

Met ruim 25 specialisten ontwerpen en realiseren wij unieke lichtconcepten voor uiteenlopende klanten. Wij bieden een totaaloplossing voor architecten, installateurs en eindklanten en ontzorgen van idee tot realisatie. Daarbij maken wij gebruik van onze expertises, welke bestaan uit “out-of-the-boxx” lichtconcepten, slimme lichtsturing en duurzame Barrisol spanplafonds. Als Lightboxx pakken wij hierin graag de voortrekkersrol op. Dat doen we met een mix van passie voor het vak, het delen van kennis en door te innoveren. Wij willen alleen het allerbeste resultaat voor onze klanten, en dat is iets om trots op te zijn. Die trots vertalen we in geweldige oplossingen voor onze klanten.

Bekijk onze expertises
Over Lightboxx - Lightboxx Ontwerpt En Levert Verlichting, Lichtplannen, Lichtsturing En Barrisol Spanplafonds

Een duidelijke missie

Onze lichtspecialisten zetten dagelijks hun passie en kennis in om onze klanten in het gehele verlichtingstraject te “ontzorgen”. Samen met onze klanten en partners stellen we concrete doelen en streven we naar een hoge tevredenheid in ieder project, groot of klein. We willen met onze producten, oplossingen en expertise een vernieuwende bijdrage leveren aan de verlichting binnen woon- en werkomgevingen. Verlichting dat bijdraagt aan het succes van ruimtes is onze missie.

Over Lightboxx - Onze Missie

Onze visie. Een blik op de toekomst

Wij realiseren ons dat licht en de mens nauw aan elkaar zijn verbonden zijn. Licht is immers emotie en licht heeft impact op ons dagelijkse welzijn, onze prestaties en gemoedstoestand. Daarom vinden wij dat het begint met mensen, want bedrijfswaarde wordt niet alleen gecreëerd door technologie. Verlichting krijgt waarde dankzij mensen. Daarom werken wij nauwgezet samen met onze klanten en partners. Daarbij stellen wij de mens en het resultaat voorop. Dit geeft uiteindelijk de doorslag voor het succes van verlichting.

Over Lightboxx - Onze Visie

Onze 7 core values

Ons team lichtspecialisten werkt volgens onze gekoesterde werkfilosofie. Zo krijgt iedere uitdaging de volledige aandacht die het verdient en we gaan geen uitdaging uit de weg. Alleen dan kunnen we het beste resultaat en concrete meerwaarde leveren. Daarbij staan de wensen van de klant centraal en denken we echt mee in oplossingen die het verschil maken. Dit kunnen wij doordat we continu innoveren. Wij geven je eerlijk, transparant en integer advies waar je als klant echt iets aan hebt. Maar we delen ook kennis, inzichten, sterktes en successen. Wij geloven dat je krijgt wat je geeft.

Onze 7 Core Values
Lichtadviseur Jos Bij Lightboxx
Lichtadviseur Jos

“Onze core values zorgen er iedere keer voor dat wij ons weten te onderscheiden en meerwaarde te creëren in fantastische projecten. Hierdoor zijn wij al jaren de marktleider op het gebied van unieke verlichtingsconcepten”

Terug in de tijd. Onze geschiedenis

Elk verhaal heeft een begin, ook die van Lightboxx. Maar hoe begon het eigenlijk, en waar staan we nu? We duiken even de geschiedenisboeken in, want over de historie van Lightboxx valt veel te vertellen. We nemen je mee terug naar het 1999, het jaar waarin het allemaal begon en het verhaal vorm krijgt. We vertellen je graag meer over het ontstaan van Lightboxx.

Lees meer
Over Lightboxx - Onze Geschiedenis

Het MVO-beleid van Lightboxx

Bij Lightboxx leven we een strikt MVO-beleid na. We houden dus sterk rekening met de maatschappelijke effecten van onze activiteiten. Met diverse groene en maatschappelijke initiatieven dragen we ons steentje bij aan de wereld om ons heen, waarin ook de volgende generaties opgroeien.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - Ons MVO-beleid