Skip to content
Vacature alert! We hebben 2 nieuwe vacatures open. Check de vacatures

Wat je echt moet weten over ons

"Jullie doen toch iets met verlichting?" Dat horen we vaak, en dat klopt ook wel. Wie we zijn, wat we doen en hoe we het doen leggen we je graag even uit.
Werken bij Lightboxx
Werken bij Lightboxx
Werken bij Lightboxx - 10 funfacts
Werken bij Lightboxx - Bekijk onze vacatures

Samen impact maken met verlichting

Een ruimte verlichten: het lijkt misschien een makkelijke opgave. Je hangt een paar lampen op en tada.. er was licht. Achteraf blijkt het niet helemaal wat je ervan verwachtte. Is er teveel of te weinig licht? Of is het licht misschien te fel? Hoe dan ook, verlichting is zoveel meer. Het is niet voor niets onze leus.

Hoe het allemaal begon

Het is alweer een tijdje geleden, maar ons verhaal begon in 2000 vanuit een zolder ergens in Nijkerk. Na werkzaam te zijn geweest bij een projectverlichtingsbedrijf wilde oprichter Edwin Overduin het roer in eigen handen nemen. Met zijn ideeën wilde hij particulieren en ondernemers kennis laten maken met unieke lichtplannen. Geen hapklare lichtplannen, maar concepten die ruimtes laten spreken. Vandaag de dag vind je ons langs de A28 bij Nijkerk in één van de meest opvallende kantoorpanden van Nederland.

Powerlight bouwt pand "Lightboxx" op industrieterrein de Flier langs de A28 in Nijkerk

Wat we doen

Met ruim 35 licht-fanaten werken we elke dag aan slimme maatwerk lichtplannen voor woon- en werkomgevingen die ruimtes voor zichzelf laten spreken. Beleving, verwonderen en prikkelen zijn in elke lichtplan cruciale fundamenten. Door onze innovatieve insteek, waarbij alles onder één dak is gevestigd, zijn we in staat een project van moodboard tot montage te begeleiden en realiseren.

Lichtadvies En Lichtplan

Hoe we dat doen?

Gewapend met onuitputtelijke creativiteit, ons huislabel technische design verlichting Keylight, een eigen productiefaciliteit én persoonlijk aanpak natuurlijk. Maar laten we vooral ons team lichtspecialisten niet vergeten, die zich elke dag keihard inzetten om onze klanten te verblijden met verrassende lichtplannen.

Team Lightboxx Groeit Verder Met 3 Nieuwe Collega's

Het laatste nieuws en updates over Lightboxx

Lees al het laatste nieuws, updates en persberichten over Lightboxx.