skip to Main Content

Aangenaam, wij zijn Lightboxx

Mogen we ons even voorstellen?

Wie we zijn en wat wij doen

Met ruim 30 bevlogen en creatieve licht-fanaten werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende lichtplannen en bieden wij een totaaloplossing in verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Met onze onuitputtelijke creativiteit, hoogwaardige producten en maatwerk oplossingen leveren we een vernieuwende bijdrage aan de verlichting binnen woon- en werkomgevingen. Verlichting dat bijdraagt aan het succes van ruimtes is dan ook onze missie. Door onze innovatieve insteek, waarbij alles onder één dak is gevestigd, zijn wij in staat een project van A tot Z te begeleiden en realiseren.

Een duidelijke missie

Onze lichtspecialisten zetten dagelijks hun passie en kennis in om onze klanten in het gehele verlichtingstraject te “ontzorgen”. Samen met onze klanten en partners stellen we concrete doelen en streven we naar een hoge tevredenheid in ieder project, groot of klein.

We willen met onze producten, oplossingen en expertise een vernieuwende bijdrage leveren aan de verlichting binnen woon- en werkomgevingen. Verlichting dat bijdraagt aan het succes van ruimtes is onze missie.

Experience Center Lightboxx Is Gereed

Onze visie begint met mensen

Wij realiseren ons dat licht en de mens nauw aan elkaar verbonden zijn. Licht is immers emotie en licht heeft impact op ons dagelijkse welzijn, onze prestaties en gemoedstoestand. Daarom vinden wij dat het begint met mensen, want bedrijfswaarde wordt niet alleen gecreëerd door technologie. Verlichting krijgt waarde dankzij mensen. Daarom werken wij nauwgezet samen met onze klanten en partners. Daarbij stellen wij de mens en het resultaat voorop. Dit geeft uiteindelijk de doorslag voor het succes van verlichting.

Lightboxx als werkgever

Met ruim 25 getalenteerde collega’s zijn wij dagelijks bezig met unieke en onderscheidende lichtplannen. Lightboxx is met regelmaat op zoek naar creatieve en commerciële talenten die willen bijdragen het succes van particulieren en ondernemingen met onze ongeëvenaarde expertises: lichtconcepten, design verlichting, lichtadvies, domotica, lichtsturing en Barrisol spanplafonds. Ben jij op zoek naar de volgende stap in je (creatieve) carrière? Kijk dan eens bij onze openstaande vacatures.

Klein- En Grootschalige Projecten

De geschiedenis van Lightboxx

Elk verhaal heeft een begin, ook die van Lightboxx. Maar hoe begon het eigenlijk, en waar staan we nu? We duiken even de geschiedenisboeken in, want over de historie van Lightboxx valt veel te vertellen. We nemen je mee terug naar het 1999, het jaar waarin het allemaal begon en het verhaal vorm krijgt. We vertellen je graag meer over het ontstaan van Lightboxx.

Meer informatie over lightboxx?

Edwin

Edwin Overduin

Salesmanager
Management
×Close search
Zoeken