Wat is een VCA-certificaat?

Het VCA-certificaat, wat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers, is een internationaal erkend keurmerk dat aantoont dat we voldoen aan strenge normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden en dat we aan de wettelijke verplichtingen uit de Arbowet voldoen. VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken.

Waarom hebben we een VCA-certificaat behaald?

Bij Lightboxx staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom hebben we ervoor gekozen om het VCA-certificaat te behalen.

Het behalen van dit certificaat toont aan dat we voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en gezondheid tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden en dan met name de afmontage van verlichtingsystemen.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Voor onze klanten betekent het VCA-certificaat een extra garantie op veiligheid en kwaliteit. Je kunt erop vertrouwen dat het project wordt uitgevoerd met de hoogste aandacht voor veiligheid. Onze medewerkers zijn getraind in veilig werken en kennen de mogelijke risico’s op de werkplek. Dit vermindert niet alleen de kans op ongevallen, maar zorgt er ook voor dat jouw project soepel verloopt, zonder vertragingen als gevolg van veiligheidsproblemen.

Wat zijn de voordelen voor onze klanten?

Het behalen van het VCA-certificaat biedt verschillende voordelen voor onze klanten. Allereerst verhoogt het de algehele kwaliteit van onze dienstverlening. Door te voldoen aan de strenge eisen van VCA streven we naar een efficiënte en professionele aanpak van jouw lichtproject, met als doel de hoogst mogelijke klanttevredenheid te bereiken.

Vragen over ons VCA-certificaat?

Heb je vragen en/of opmerkingen over ons VCA-certificaat of wil je weten wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor meer informatie over het VCA-certificaat, kijk op https://www.vca.nl/diplomas-certificaten/vca