skip to Main Content
Lightboxx neemt maatregelen tegen het Coronavirus. Lees meer over onze maatregelen
Succesverhalen

Projecten en klantcases

Wij realiseren verlichtingsprojecten binnen verschillende branches en sectoren. Onze verlichting vindt zijn weg binnen de retail, horeca en hospitality, kantoorruimtes, publieke ruimtes, musea, parken en tuinen en bij de mensen thuis. Benieuwd wat we zoal hebben gedaan? Bekijk het in onze recente projecten en klantcases.

Niets is te gek

Klein- en grootschalige projecten

Wij zijn gespecialiseerd in het hele verlichtingstraject van lichtplan tot realisatie. Wij nemen graag alle zorgen uit handen en helpen onze opdrachtgevers om een mooi en aansprekend resultaat te komen. Dus of je nou een rijtjeswoning, villa, boerderijwinkel of een assurantiekantoor aan de grachten hebt, bij Lightboxx ben je aan het juiste adres voor een uitgedacht lichtplan dat aansluit om de ruimte en omgeving. Start vandaag nog een project

Lees meer over onze expertises
Wij Zijn Gespecialiseerd In Zowel Grote-, Als Kleinschalige Verlichtingsprojecten En Domotica Projecten
Yeah, let's go!

Start vandaag een project

Start vandaag nog je project. Vandaag zeg je? Ja! Onze lichtspecialisten helpen je graag om jouw project in de startblokken te helpen. Hoe? Laat je verassen door onze flexibele en pijlsnelle aanpak. Wanneer? Wanneer het jou uitkomt. Wel zo fijn en makkelijk.

[]
1 Step 1
Fase van jouw project
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
×Close search
Zoeken