skip to Main Content

Projecten, succesverhalen en klantcases.

Ons netwerk van tevreden klanten

Onze projecten en klantcases

Wij realiseren verlichtingsprojecten binnen verschillende branches en sectoren. Onze verlichting vindt zijn weg binnen de retail, horeca en hospitality, kantoorruimtes, publieke ruimtes, musea, parken en tuinen en bij de mensen thuis. Benieuwd wat we zoal hebben gedaan? Bekijk het in onze recente projecten en klantcases.

Wij Zijn Gespecialiseerd In Zowel Grote-, Als Kleinschalige Verlichtingsprojecten En Domotica Projecten

Klein- en grootschalige projecten

Wij zijn gespecialiseerd in het hele verlichtingstraject van lichtplan tot realisatie. Wij nemen graag alle zorgen uit handen en helpen onze opdrachtgevers om een mooi en aansprekend resultaat te komen. Dus of je nou een rijtjeswoning, villa, boerderijwinkel of een assurantiekantoor aan de grachten hebt, bij Lightboxx ben je aan het juiste adres voor een uitgedacht lichtplan dat aansluit om de ruimte en omgeving. Start vandaag nog een project

Lees meer over onze expertises
Wij Zijn Gespecialiseerd In Zowel Grote-, Als Kleinschalige Verlichtingsprojecten En Domotica Projecten

Start vandaag een project

Start vandaag nog je project. Vandaag zeg je? Ja! Onze lichtspecialisten helpen je graag om jouw project in de startblokken te helpen. Hoe? Laat je verassen door onze flexibele en pijlsnelle aanpak. Wanneer? Wanneer het jou uitkomt. Wel zo fijn en makkelijk.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, vragen wij je een telefoonnummer in te vullen