Skip to content
Vacature alert! We hebben 2 nieuwe vacatures open. Check de vacatures

Onze projecten en klantcases

We schuiven onze projecten niet onder stoelen en banken. Met trots hebben wij projecten gerealiseerd voor de volgende bedrijven en organisaties.

01

Onze projecten en klantcases

Wij realiseren projecten binnen verschillende branches en sectoren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis en kunde in huis om tot een uitgedacht lichtplan te komen voor diverse toepassingsgebieden. Onze verlichting en lichtconcepten vinden hun weg binnen de retail, de horeca, kantoren, de automotive sector, het onderwijs, de openbare ruimte, woningen en tuinen en parken.

02

Onze werkwijze in alle projecten

Geen branche of sector is hetzelfde als het aankomt op verlichting. Maar de werkwijze in al onze projecten is wel hetzelfde. Allereerst verkennen we de markt en analyseren de behoeften van de opdrachtgever en de eindgebruiker. Vervolgens gaan we samen met de betrokken partijen aan de slag om tot een weloverwogen lichtadvies te komen dat naadloos aansluit op het toepassingsgebied.

“In meer dan 20 jaar hebben we al ruim 16.000 lichtplannen ontworpen en gerealiseerd — dat zegt genoeg!”

Chantal
Chantal

03

Projectmanagement van A tot Z

In al onze projecten nemen we graag de leiding wat betreft de verlichting. Door onze pragmatische aanpak zijn wij sturend in het gehele proces, ongeacht welke omstandigheden zich voordoen. Ons eigen projectteam neemt alle zorgen uit handen, zowel op de werkvloer als achter de schermen. Ook zorgen we voor een heldere communicatie tussen alle meewerkende partijen. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

04

Samenwerken?

Heb je een uitdaging en wil je jouw project uitbesteden aan een gedegen partij? We komen graag in contact met je om tot een passend lichtplan te komen. Of je nu een kantoor aan de grachten van Amsterdam hebt, een kaasboerderij in Drenthe, of jouw droomhuis sfeervol wilt verlichten, geen uitdaging is ons vreemd. Ook samenwerkingen met architecten, installateurs en interieurstylisten schuwen we niet. Neem gerust eens contact op met onze lichtadviseurs.