Ga naar hoofdinhoud

Verlichting voor de openbare ruimte

Een duurzame keuze voor gemeentes en wegbeheerders
Verlichting voor de openbare ruimte

Ben je op zoek naar een onderscheidend en duurzaam lichtplan voor de openbare ruimte? Met onze verlichting en lichtplannen creëer je meer sfeer op straten en pleinen of verhoog je de zichtbaarheid op drukke en gevaarlijke kruispunten. Lightboxx is dé partner voor provincies, gemeenten en wegbeheerders wanneer het aankomt op een professioneel lichtadvies, een uitgedacht lichtplan en hoogwaardige buitenverlichting.

In de openbare ruimte speelt verlichting een significante rol in veiligheid, comfort en flow.

Verbeter de leefbaarheid in de openbare ruimte

Verlichting in de openbare ruimte draagt bij aan comfort, veiligheid en flow, dat is het belang van openbare verlichting. Het optimaal uitlichten van openbare ruimtes is uitdagend werk. Er moet continu de juiste balans worden bereikt tussen veiligheid, leefbaarheid en kostenbeheersing. Wij hebben een breed aanbod aan verlichting en lichtsystemen in beheer en bieden expertise en oplossingen voor de actuele uitdagingen van gemeenten en wegbeheerders. Lightboxx voert openbare verlichtingsprojecten uit voor onder andere provincies, gemeenten, bedrijventerreinen, parkeergarages, sport- en recreatieterreinen en het wegennet.

Energie besparen in de openbare ruimte

Slim omgaan met energiekosten en kostenbeheersing zijn voor veel gemeenten, provincies en bedrijven een speerpunt. De Total Cost of Ownership (TCO) vormt daarbij het uitgangspunt. Het toepassen van led-verlichting levert een bijdrage aan de duurzaamheidsdoelstellingen. Een led-lamp heeft, in tegenstelling tot gewone lampen, geen opwarmtijd nodig. Hoewel de led-lamp in aanschaf wat duurder is, blijkt deze door de energiebesparing en de langere levensduur toch voordeliger. Lightboxx levert een uitgebreid aanbod hoogwaardige led armaturen die energiekosten kunnen reduceren tot wel 80%.

0%
Besparen op de energierekening

Van initiëren tot beheren

Door de brede vakkennis die wij in de loop van de tijd hebben opgebouwd, zijn we in staat opdrachtgevers totaaloplossingen te bieden voor ieder verlichting-vraagstuk in de openbare ruimte. Lightboxx bezit de theoretische en praktische kennis voor het opzetten van verlichtingsplannen voor de openbare ruimte. We zijn gespecialiseerd in het volledige verlichtingstraject: initiëren – ontwerp – calculatie – realiseren – onderhouden – beheren.

Slim omgaan met verlichting in de openbare ruimte

De wereld om ons heen ontwikkeld voortdurend en wordt alsmaar slimmer. Niet alleen machines, apparaten, maar ook verlichting draagt bij aan een wereld waarin slimme oplossingen helpen met efficiënt beheer. Slim beheren betekent niet alleen de bediening van verlichting, maar ook onderhoud en energie efficiëntie. Lightboxx helpt bij het ontwerp, realiseren, beheren en onderhouden van duurzame en slimme verlichtingsprojecten voor de openbare ruimte.