Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's.
skip to Main Content
bg2

Ben je op zoek naar een onderscheidend en duurzaam lichtplan voor de openbare ruimte? Met onze verlichting en lichtplannen creëer je meer sfeer op straten en pleinen of verhoog je de zichtbaarheid op drukke en gevaarlijke kruispunten. Lightboxx is dé partner voor provincies, gemeenten en wegbeheerders wanneer het aankomt op een professioneel lichtadvies, een uitgedacht lichtplan en hoogwaardige buitenverlichting.

Verbeter de leefbaarheid in de openbare ruimte

Verlichting in de openbare ruimte draagt bij aan comfort, veiligheid en flow, dat is het belang van openbare verlichting. Het optimaal uitlichten van openbare ruimtes is uitdagend werk. Er moet continu de juiste balans worden bereikt tussen veiligheid, leefbaarheid en kostenbeheersing. Wij hebben een breed aanbod aan verlichting en lichtsystemen in beheer en bieden expertise en oplossingen voor de actuele uitdagingen van gemeenten en wegbeheerders. Lightboxx voert openbare verlichtingsprojecten uit voor onder andere provincies, gemeenten, bedrijventerreinen, parkeergarages, sport- en recreatieterreinen en het wegennet.

Toepassingen - Verlichting voor de publieke ruimte - LED verlichting openbare ruimte

Energie besparen in de openbare ruimte

Slim omgaan met energiekosten en kostenbeheersing zijn voor veel gemeenten, provincies en bedrijven een speerpunt. De Total Cost of Ownership (TCO) vormt daarbij het uitgangspunt. Duurzame led-verlichting kan daar aan bijdragen. Het toepassen van led-verlichting levert een bijdrage aan de duurzaamheidsdoelstellingen. Een led-lamp heeft, in tegenstelling tot de reguliere lampen, geen opwarmtijd nodig. Hoewel de led-lamp in aanschaf wat duurder is, blijkt deze door de energiebesparing en de langere levensduur toch voordeliger. Lightboxx levert een uitgebreid aanbod hoogwaardige armaturen die energiekosten kunnen reduceren tot wel 80%.

bg3
Energie besparen in publieke ruimte

“Verlichting voor de openbare ruimte speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van de stedelijke infrastructuur”

Patrick de Feijter, lightdesigner.

Van initiëren tot beheren

Door de brede vakkennis die wij in de loop van de tijd hebben opgebouwd, zijn we in staat opdrachtgevers totaaloplossingen te bieden voor ieder verlichting-vraagstuk in de openbare ruimte. Lightboxx bezit de theoretische en praktische kennis voor het opzetten van verlichtingsplannen voor de openbare ruimte. We zijn gespecialiseerd in het volledige verlichtingstraject: initiëren – ontwerp – calculatie – realiseren – onderhouden – beheren.

Initiëren en beheren van verlichting in de openbare ruimte

Slim omgaan met verlichting in de openbare ruimte

De wereld om ons heen ontwikkeld voortdurend en wordt alsmaar slimmer. Niet alleen machines, apparaten, maar ook verlichting draagt bij aan een wereld waarin slimme oplossingen helpen met efficiënt beheer. Slim beheren betekent niet alleen de bediening van verlichting, maar ook onderhoud en energie efficiëntie. Lightboxx helpt bij het ontwerp, realiseren, beheren en onderhouden van duurzame en slimme verlichtingsprojecten voor de openbare ruimte.

Smart lighting in de publieke en openbare ruimte

Sparren over de verlichting voor jouw project?

Laat je verrassen door onze creatieve en persoonlijke aanpak. Samen komen we tot een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur.

Geen klant-en-klare oplossingen, maar een echte maatwerk aanpak
Een uniek en op maat gemaakt lichtplan dat aansluit op jouw interieur, maar ook op het doel van de ruimte.
We focussen ons op een lichtplan met een persoonlijke touch. Daarom staan jouw wensen voorop.
Lichtadvies aanvragen
bg1
bg2
bg3

Recente projecten in de openbare ruimte.

Gulden Hart Arnhem
Gulden Hart Arnhem
Openbare ruimte
Verlichting stadshart gemeente Zeewolde
Stadshart gemeente Zeewolde
Openbare ruimte
bg2